El-eftersynselektriker søges

 

Er du uddannet elektriker og er service dit mellemnavn? Så har vi måske jobbet til dig!

 

Om os

Dalmose EL-service A/S er en ISO-, DBI- og VE-certificeret elinstallatør med mere end 30 års erfaring! Vi arbejder med alle typer af elinstallationsopgaver på Sydvest- og Midtsjælland, men vi sætter en særlig stor ære i vedvarende energi. Vi var nemlig nogle af de første, der så potentialet og forstod vigtigheden af den grønne omstilling i Danmark, og vi har derfor oparbejdet et højt kompetenceniveau og specialviden inden for vedvarende energi og sikring.

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en el-eftersynselektriker til eftersyn af huse i forbindelse med hussalg, samt eftersyn af landbrug og forsamlingslokaler. Du vil få det primære ansvar for udarbejdelse af el-rapporter samt el-sikkerhedsattester og mulighed for på sigt, at arbejde med el-termografering og energianalyse. Derudover kan der forekomme almindelig forfaldent elektrikerarbejde i stillingen såsom fejlfinding og småinstallationer.

Du vil i stillingen typisk få udleveret dine opgaver via vores ordresystem og møde direkte hos kunderne. Det er derfor også vigtigt, at du forstår dig på den gode kundeservice, da du vil blive kundens primære kontaktperson. Det er ligeledes vigtigt, at du er omstillingsparat, så du er klar på at smide det du har i hænderne for at køre ud til en eventuel hasteopgave. Til gengæld får du en alsidig hverdag, hvor der er gode uddannelses- og udviklingsmuligheder.

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet elektriker
 • Erfaring med udførsel af el-eftersyns rapporter
 • Har kørekort
 • Har et godt humør
 • Har gåpåmod

Vi tilbyder

 • God løn.
 • Servicevogn.
 • Sundhedssikring og pensionsordning.
 • Arbejdstøj, computer, telefon og div.
 • Sociale arrangementer.
 • Mulighed for kurser og uddannelse.
 • Højt kvalificerede kollegaer.

Praktiske informationer

Dit kommende arbejdssted vil være hos Dalmose EL-service på adressen: Trafikcenter allé 8, 4200 Slagelse. Vi har opgaver på det meste af Sjælland, men arbejder primært på Sydvest- og Midtsjælland. Du får derfor også stillet en firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage.

 

Arbejdstiden er typisk fra 07:00 – 15:30 mandag til torsdag og 07:00 – 12:00 fredag.

 

Send din ansøgning

Synes du, at det lyder spændende at med frihed under ansvar og en alsidig hverdag? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til direktør, Ole Christensen på: oc@dalmose-el.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du være mere end velkommen til at kontakte Ole på tlf.: 40 74 48 60.

 

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og lukker ansættelsesprocessen så snart den rigtige kandidat er fundet.

 

Opstart medio februar eller efter aftale. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Dalmose El-service A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”