Forlæng efterårsdagene i sommerhuset
med en luft til luft varmepumpe

Forlæng de varme timer helt ind i efteråret

Ønsker du lige som mange andre danskere at holde fast i de varme sommertimer en smule endnu, så kan en luft til luft varmepumpe hjælpe dig med, at forlænge sommeren langt ind i efteråret.

Luft til luft varmepumper er den mest solgte varmepumpeløsning i Danmark, og det er bla. fordi, at en luft til luft varmepumpe er særdeles velegnet til f.eks. sommerhuset, udestuen, skuret eller garagen.

Med en luft til luft varmepumpe kan du bringe de varme timer med ind i det kølige efterår, og på den måde stadig bruge tid i sommerhuset, skuret eller garagen uden at komme til at fryse.

Vil du vide, om en luft til luft varmepumpe kan varme dit sommerhus, garage, skur eller udestue op, og om det er den rette investering for dig?

Kontakt Dalmose El-service A/S på 📞58 18 80 16 eller på el@dalmose-el.dk   – vi er eksperter i installation af varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Slagelse, Ringsted og Næstved.

Daikin gulvmodel af AG Electric

Få et bedre indeklima i skuret, garagen, udestuen eller sommerhuset

En af de store fordele ved at installere en luft til luft varmepumpe er, at det avancerede luftrensningssystem giver dit sommerhus, garage, skur eller udestue en hurtig opvarmning i koldt vejr.

Det giver dig mulighed for at bruge f.eks. dit skur eller udestue langt ind i efteråret, hvor man ellers hurtigt ville trække indenfor pga. det kølige vejr. En luft til luft varmepumpe forlænger timerne i skuret eller udestuen, og muliggør f.eks. visse hobbier, som måske eller ville være sat på hold på grund af kulden.

Kontakt Dalmose El-service A/S på 📞58 18 80 16 eller på el@dalmose-el.dk   – vi er eksperter i installation af varmepumper, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den luft til luft varmepumpe, som passer til dit behov. Vi leverer og monterer varmepumper i Slagelse, Ringsted og Næstved.

Vil du forlænge de varme timer helt ind i efteråret?

Hvor monterer man en luft til luft varmepumpe?

Er du bekymret for, om du har plads til en luft til luft varmepumpe, så fortvivl ikke. Luft til luft varmepumper består af en udedel og en indedel. Udedelen skal monteres mindst 15 cm over jordens niveau, og ca. 10 cm fra bygningens ydermur. Det er vigtigt, at varmepumpen står frit, så der ikke er noget, der spærrer for strømmen af luften, der pumpes ind i bygningen.

Hvad angår indedelen er der mange forskellige muligheder, alt efter hvilket mærke varmepumpe du vælger. Indedelen kan både stå på gulvet, men har du knapt så meget plads til rådighed, så findes der også væghængte modeller, som monteres helt oppe ved loftet, således at de ikke er står i vejen.

Kontakt Dalmose El-service A/S på 📞58 18 80 16 eller på el@dalmose-el.dk   – vi er eksperter i installation af varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Slagelse, Ringsted og Næstved.

Kontakt os

6 + 5 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16