Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller skal købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første step til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så med den der ladestander? Enten er man ”så heldig”, at man får den med i købet hos bilforhandleren, hvis ikke skal man selv ud at finde den.

Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der monterer din ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade sin elbil. Hos Dalmose El-Service  i Slagelse kan vi montere og installere din ladestander lige, hvor du har behov for det. Vi kører fra Slagelse til Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved. Kontakt os på ☎ 58 18 80 16.

ZapTec & Spirii

Samarbejde med Spirii – uanset om du leder efter en enkel ladestander til dit hjem eller flere til virksomheden, og om det er med abonnementsløsninger, serviceaftaler eller en løsning uden nogen af delene, så kan vi hjælpe med vore stærke forhandler aftale på ZapTec ladestandere. Kontakt for at får et uforpligtende tilbud.

Privat

ZAPTEC Go ladestander Slagelse

Erhverv

ZAPTEC Pro ladestander Slagelse

EVLink af Dalmose El-Service i Slagelse

Om EVlink

EVlink er navnet på en serie af ladestandere til elbiler fra Schneider Electric.

EVlink ladestandere er gennemført helt ned til mindste detalje med enkel betjening og sikker, effektiv opladning. Med indbygget intelligens byder EVlink på masser af muligheder for at styre adgangen med nøgle eller RFID-kort, afregne forbrug, begrænse kapacitet, overvåge det samlede energiforbrug og mm.

EVlink ladestandere kan er velegnet til private boliger og med et robust og vejrbestandigt design, er EVlink egnet til både indendørs og udendørs montering.

Om EVlink ladestander

Evlink ladestander til private boliger gør det nemt og sikkert at oplade elbilen med en enkel trykknap for at stoppe/gen- og starte opladningen eller for at ændre driftsformen af ladestanderen.

Den skal installeres af en professionel og autoriseret elektriker og tilsluttes på sin egen gruppe i boligens eltavle. Det giver øget driftssikkerhed, da den derved ikke forstyrrer resten af el-installationerne i den pågældende bolig.
I modsætning til en normal stikkontakt er EVlink ladestander designet og godkendt til at levere en høj opladningsstrøm i lange perioder til brug på daglig basis.

Wallbox af Dalmose El-Service i Slagelse
Kontakt os for en ladestander lige her

EVlink ladestation kan lade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt i hjemmet, har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status og er vejr- og stødsikker hvilket gør den velegnet til udendørs brug. EVlink ladestation Standard overholder alle opladningsstandarder inden for el -og plug-in hybridbiler.

Er du interesseret i en EVlink ladestander til din bolig? Tag fat i os på ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i Slagelse på Sjælland. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger Charge Amps og Schneider – og du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er køb igennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander, eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, så kontakt os på ☎ 58 18 80 16. Så hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Kontakt os for en ladestander lige her

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til sin elbil i hjemmet, så kan man næsten ikke undvære en i sommerhuset. Vi sætter flere og flere ladestandere op i folks sommerhuse i Midt- og Vestsjælland, fordi det bare er nemmere.

Hvis man f.eks. udlejer sit sommerhus, ser vi også at det efterhånden er en ting flere og flere efterspørger, især fra udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan deles mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med sin nabo, eller hvis man nu har to elbiler i familien, så kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på ☎ 58 18 80 16, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse