Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 sidste år var der anmeldt 24.553 indbrud i danske hjem – og selvom det er det laveste tal i 30 år, er det stadig en ubehagelig oplevelse for de fleste.

Hos Dalmose El-Service A/S i Slagelse hjælper vi med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer til netop dit hjem og behov. Vi kører fra Slagelse, Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved og kører gerne ud på hele Midt- og Vestsjælland.

Kontakt os på 📞 58 18 80 16 eller skriv til os på 📧 el@dalmose-el.dk

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Men der er meget man selv kan gøre – det er både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning

indbrud gennem vindue med koben

Det er derfor en stor fordel at bruge din lokale elektriker i Slagelse til at hjælpe dig med sikring af dit hus. Dalmose El-Service A/S kan hjælpe med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Mange alarmsystemer kan styres via en app og det hjælper vi dig med inden vi kører, så du kan styre det på egen hånd.

 

Hvornår sker indbruddene?

Selvom antallet af indbrud er faldende i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud er højest. Det er desværre en tilbagevendende tendens, der muligvis hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i tiden omkring julen.

indbrud om natten med koben

Antallet af indbrud er relativt højt i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det en del højere i de mørkere måneder af året. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi det er nemmere at skjule sig for naboer og fordi det er nemt at gennemskue om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 58 18 80 16.

 

 

Indbrud i villaer

Villahuse er stadig indbrudstyvens foretrukne type af bolig. Tilbage i 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, på trods af at villahuse kun dækker 58% af de danske husstande.

Det er der flere grunde til – risikoen for at blive opdaget er relativ lille, da der er stor afstand mellem naboer og samtidig kan tyven ofte gemme sig i hække eller hegn og derefter komme forholdsvis nemt væk ved flugtveje som terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed og komfort, at sætte alarmen til om natten, mens man sover. Der findes forskellige systemer af alarmer, der tilbyder denne mulighed – det kan både være sensorer, man aktiverer om natten eller skalsikring af huset.

At skalsikre et hus betyder egentlig, at man får installeret kontakter på døre og vinduer og hvis de bliver åbnet eller ødelagt, så går alarmen i gang.

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 58 18 80 16, så finder vi et godt tilbud tilpasset dig og din familie.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud en gang, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af året, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i alle andre boliger.

Samtidig øges risikoen desværre også for at nabohusene oplever indbrud.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos Dalmose El-Service A/S i Slagelse hjælpe jer.

Vi har års erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Selvom der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv kan stå for monteringen, er det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det. Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen for at det hele spiller.

Hos Dalmose El-Service A/S kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 58 18 80 16 eller 📧 el@dalmose-el.dk.

smadret vindue
barn styrer alarm gennem app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier kommer børnene hjem til huset før andre. Her skal det være nemt at tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene med lethed selv kan slå alarmen fra eller til.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forældre få besked, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra og til. Du kan som forælder vide om børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📞 58 18 80 16 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

10 + 12 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16