58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Daikin Luft/Luft varmepumpe – Emura 25

   DKK17.995

   Inkl. Moms og standardmontage

   Produktblad

   • Wi-fi Funktion
   • Energimærke: A+++
   • SCOP: 4,6
   • Bevægelsessensor
   • Med Timer-funktion
   • 3-D luftstrøm
   Bestil din varmepumpe nu

   Når du køber en varmepumpe hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.
   Se mere under Standard Montering

   Beskrivelse

   Daiken Emura 25 er designmodellen inden for luft-til-luft varmepumper. Du får med denne varmepumpe den totale klimaløsning med opvarmning, køling samt rensning af luften alt i en varmepumpe.

   Opvarmning: 
   Innovative teknologier øger besparelserne. Varmepumper udtrækker varme fra udeluften, hvilket mindsker din varmeregning hver måned.

   Køling:
   Energieffektivt klimaanlæg, der er udstyret med vores signatur inverterteknologi og derfor ikke forbruger store mængder energi.

   Luftrensning:
   Ren og sund luft. Daikin Emuras luftrensende filter opfanger og fjerner mikroskopiske støvpartikler, allergener, lugt, bakterier og vira, hvilket holder luften sund og ren.

   Daiken Emura har Wi-Fi, hvilket betyder at du kan altid kontrollere dit indeklima samt tempraturen uanset hvor du er. Du skal blot downloade Daikin Online Controller appen og så hjælper vi dig på vej i systemet inden vi kører.

   Daikin har designet deres varmepumper til at give den bedste komfort. Den har en bevægelsessensor, som registrerer, om der er personer i rummet og retter luftsrømmet fra dem, så man ikke sidder i direkte sus fra varmepumpen. Systemet i varmepumpen registrerer også, hvis personerne forlader rummer og derfor automatisk går over på energibesparende tilstand.

   Designet i Europa for Europa – Daikin Emura har et slank design og fremtræder meget elegant. Emura er internationalt anerkendt for sit flotte design og fås i både hvis og sølv – og passe ind i de fleste hjem.