Gree Luft luft varmepumpe Amber 9K – 5,5 kW

13.995 Kr.

Inkl. Moms og standardmontage

Datablad

  • SCOP værdi på 5,1
  • Gree Amber anvender det miljøvenlige kølemiddel R32
  • Højeste effektivitet på A+++ og meget kort tilbagebetalingstid. 
  • Indbygget WIFI – styr varmepumpen via din smartphone, tablet eller PC. 
  • Smart funktion til vedligeholdesesvarme (+8 °C) og effektiv helt ned til -30 °C. 
  •  Yderst støjsvag drift med et indendørs lydniveau på kun 19 dB(A). 
Bestil nu

Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

Beskrivelse

Gree er verdens største producent af varmepumper og med en Gree varmepumpe får du den nyeste og mest afprøvede teknologi.

Amber 9K fra Gree er en utrolig støjsvag, men meget energieffektiv varmepumpe. Den er er fremstillet i et stilrent design anvender R32 kølemiddel, hvilket gør den særdeles miljøvenlig. Den høje SCOP på 5,1, betyder at varmepumpen i gennemsnit leverer 5,1 gange så meget energi end den bruger.
Varmepumpen kan styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller den indbyggede WIFI, som giver dig fuld kontrol over varmepumpens funktioner og energiforbrug, uanset hvor du befinder dig.

Passer perfekt til mindre huse og sommerhuse eller værksteder, hvor man ønsker en økonomisk og energivenlig varmeløsning.

Gree Amber luft til luft varmepumpen er en af vores topmodeller, der er både effektiv og miljøvenlig. Indedelen er designet til at fordele varmen effektivt. Den nye innovative teknologi gør det muligt for varmepumpen at have den højeste energiklasse A+++ i både opvarmning og køling.