Heatsave Luft vand varmepumpe – ES NPT V7 – Split 6kW

87.995 Kr.

Pakkepris inkl. Standardinstallation, EL- & VVS

Datablad

  • Energimærke A+++
  • Typisk boliger op til 120m2
  • 12 års totalgaranti (ved service abbonement)
  • Fjernovervågning via App.
  • 250 liters varmtvandsbeholder
  • Tilskudsberettiget
Varenummer (SKU): NPT6 – V7 – S Kategori:
Bestil nu

Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

Beskrivelse

Heatsave luft vand varmepumpe – den økonomiske og effektive varmepumpe, der er designet til det nordiske klima

Konverterer energi fra udeluften til opvarming af boligen, samt varmt brugsvand

Med Heatsave luft vand varmepumpe, bruger varmepumpen energien fra udeluften, så du kan reducere dine varmeregninger på en miljøvenlig måde og samtidig skabe det perfekte komfortniveau til dit hjem. Heatsave NPT V7 er designet til at erstatte eller supplere en eksisterende varmekilde eller til nye installationer. Den indendørs enhed har et stilfuldt design, der passer til et moderne hjem. Alle forbindelser er let tilgængelige øverst på enheden.

Designet til et nordisk klima

Heatsave luft vand varmepumpe – NPT V7 er et split system. Hvilket betyder, at varmevekslingen med bygningens varmesystem finder sted indendørs og kun kølemidlet cirkulerer udendørs. Dette er en effektiv og pålidelig løsning i et koldt klima, som vi ofte oplever det i Danmark.

Den automatiske og selvlærende afrimningsfunktion kombineret med den nanoovertrukne fordamper reducerer afrimningstiden til et minimum og øger effektiviteten.

Styr dit varmesystem

Heatsave luft vand varmepumpen kan styres direkte via touch skærmen eller via smartphone eller computer med wifi. Du kan lave alle de nødvendige indstillinger for en effektiv, problemfri betjening med den nye brugervenlige touch skærm. Selv når du ikke er hjemme, har du fuld kontrol over dit varmesystem gennem din smartphone eller computer. Så er du væk på ferie og har behov for at sætte varmen op eller ned grundet vejret, så bliver det ikke nemmere med Heatsave.

 

250 liter varmtvandstank

Den integrerede tank til opvarmning af varmt vand til husholdningen er på 250 liter og opvarmes af varmepumpen. Hvis temperaturen falder, ændrer varmepumpen driftsstatus og starter produktionen af varmt vand. Hvis der kræves yderligere strøm, bruges de integrerede elektriske opvarmer som backup.

Ekspansionsbeholder og backup

Heatsave luft vand varmepumpen har en indbygget 12 liters ekspansionsbeholder og indbygget elektrisk varmelegeme. Det elektriske varmeelement styres af varmepumpen og starter automatisk, hvis varmepumpekapaciteten er for lille i de koldeste dage. Backupsignalet kan også bruges til at styre andre varmekilder, såsom gasfyr, oliefyr, pillefyr osv.

 

Hovedfunktioner

Læs mere omkring Luft vand varmepumper her 

Du kan også få tilskud til luft vand varmepumper her 

Yderligere information

Energiklasse

A+++

SCOP

4,47

Lydniveau db(A)

Indendørs/udendørs – 47 / 57

Varmtvandsbeholder

250 liter