58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Midea Luft/Luft varmepumpe – 3,8kW Pro

   DKK10.995

   Inkl. Moms og standardmontage

   Produktblad

   • Energimærke: A++
   • SCOP: 4,6
   • Kapacitet varme 35m2 i et velisoleret hus.
   • Mulighed for Wi-Fi
   • Lydsvag: 20 dBA
   Bestil nu

   Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

   Beskrivelse

   Det helt oplagte valg til sommerhuset, garagen, værkstedet eller mindre huse, da denne type varmepumpe kan opvarme ca. 70 m2. Det gode ved denne Midea varmepumpe er at den holder på varmen, det vil sige at vedligeholdelsesvarmen i sommerhuset eller andet aldrig kommer under +8 °C, så du slipper for fugt og kulde.

   Mideas luft/luft varmepumpe fås i et flot, moderne design i en neutral farve med et skjult LED-display på indedelen.

   Samtidig har den allergivenlige pollenfiltre, som renser den luft, som trækkes ind i varmepumpen, for pollen, støv og andre bakterier. Kun ren luft bliver ført rundt i huset.

   Brug “forstyr ikke”-funktion for, at lydtryksniveauet er helt nede på 20 dB(A), samtidig med at den stadig varmer mens du sover. Mideas luft/luft varmepumpe husker tidligere indstillinger og kan derfor hurtigt tilpasses – hvilket også er optimalt, hvis den er i udlejningsommerhuse eller andet.

   Der er mulighed for WiFi-betjening via USB-nøgle, som tilsluttes varmepumpen. Derved kan varmepumpens kontrolleres og indstilles via en app eller fjernbetjeningen.

   Har du varmepumpen siddende i et sommerhus/parcelhus med brændeovn/pejs, så husk at rense luftfilterne som minimum 1-2 gange om året. Der er også en selvrensnings funktion integreret i varmepumpen som anbefales at køre minimum 1 om året som renser og tørrer fordamperen i varmepumpen, som klargør den til næste gang.