58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Panasonic Luft/Luft Varmepumpe – Gluv Z25

   DKK17.495

   Inkl. Moms og standardmontage

   Produktblad

   • Gulvmodel Inverter+
   • SCOP værdi 4,70
   • Yderst effektiv – mindre forbrug og større besparelser
   • Nanoe teknologi så der altid er ren og frisk luft
   • Mulighed for Comfort Cloud – styring via smartphone
   • Diskret og flot design
   • Kan installeres under et vindue eller på dine vægge
   Bestil nu

   Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

   Beskrivelse

   Øvre og nedre luftstrøm
   Konsolmodel udformet til diskret integration i vægge og med høj ydeevne, især i varmetilstand, selv når udendørstemperaturen er helt ned til -35 °C. Dobbelt luftstrøm giver øget komfort og temperaturspredning: ovenfra for effektiv køling, nedefra for hurtig opvarmning.

   Øvre og nedre luftstrøm
   Optimal luftstrøm fra enhedens over- og underside sikrer, at selv fødderne holdes behageligt varme. (Kun i varmetilstand)

   Panasonic 1×4. Komfort året rundt
   Med 30 års erfaring på det nordeuropæiske marked, har Panasonic udviklet særlige teknologier, der opfylder de forskellige behov i området. Vores varmepumper er blandt de mest effektive og omfattende alternativer til traditionel opvarmning og køling.

   Med en installation får du et ideelt indeklima året rundt – opvarmning, køling eller affugtning, afhængigt af vejret. Med varmepumpen får du også en ren og behagelig indeluft på grund af den effektive Nanoe luftrenser.

   Vores varmepumper til gulvmontering er fleksible og elegante. De giver en effektiv varmedrift, selv når udetemperaturen er så lav som -35°C. Dobbelte luftdeflektorer fordeler varmestrømmen både opad og nedad, så hele rummet føles behageligt fra top til tå. Køleluften rettes opad, og varmeluften rettes nedad, så du altid får den hurtigst mulige effekt.