58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Panasonic Luft/Luft varmepumpe – HZ35UKE

   DKK18.995

   Inkl. Moms og standardmontage

   Produktblad

   • Energimærke: A+++
   • SCOP værdi 5,10
   • Varmepumpe HZ35UKE, inde- og udedel.
   • Med nyt nanoe™ X-luftrensningssystem
   • Enestående effektivitet
   • Komfort kombineret med et banebrydende design
   • Indbygget WLAN til internetstyring.
   Bestil nu

   Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

   Beskrivelse

   Panasonic HZ35UKE varmepumpe er perfekt, hvis du skal udskifte en ældre varmepumper eller en anden dyr varmekilde. Varmepumper er en af Panasonics mest solgte her i Norden, da de kan beholde et behageligt indeklima selv i frost. Panasonics varmepumpe kan give energibesparelser og har en høj ydeevne samtidig med, at indeklimaet bliver behageligt hele året.

   Denne varmepumpe er med indbygget WiFi-modul, så du kan tilslutte den din router, og fjernstyre den via app, når du er på farten. Du har mulighed for at tænde/slukke, indstille temperatur og timerfunktioner, tjekke rumtemperatur, det gør at du kan indstille den inden du ankommer til sommerhuset eller hvis du har glemt at slukke den efter du er kørt.

   Grundvarmefunktionen gør, at pumpen kan holde en temperatur på +8/15°C ved et minimalt energiforbrug. Dette er ideelt til sommerhuse, garager og værksteder, hvor man ønsker at frostsikre i de kolde vintermåneder.

   Du er sikret et godt indeklima og frisk luft med nanoe X nanoteknologien. Teknologien sørger for at fjerne luft og minske bakterier, pollen og cigarretrøg. Varmepumpen er med R32 kølemiddel, som sparer på energien og er langt bedre for miljøet end andre kølemidler.

   Udover at varmepumpen kan varme i de kolde perioder, kan den også bruges til afkøling på de til tider varme sommerdage.

   Det kan være svært at sige, hvor mange kvadratmeter varmepumpen kan dække, da der er flere ting som spiller ind men ca. 140-195 m².