Panasonic luft/luft varmepumpe – NZ35VKE

15.495 Kr.

Inkl. Moms og standardmontage

Datablad

  • SCOP værdi 4,7
  • Energimærke: A++
  • Indbygget Wi-Fi
  • Enkelt og elegant design
  • Ny trådløs fjernbetjening
  • Kompatibel med stemmestyring – virker med Google Assistant, Amazon Alexa
Bestil nu

Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

Beskrivelse

Skal du have ny varmepumpe til sommerhuset eller i hjemmet? Så er denne varmepumpe fra Panasonic et rigtig godt valg.  Det kan på forhånd være svært at sige, hvor mange kvadratmeter varmepumpen kan dække, men man kan som udgangspunkt regne med at den dækker ca. 132-182 m².

Panasonic’s varmepumpe er konstrueret til enestående energibesparelser, højeste ydeevne samtidig med, at indeklimaet bliver behageligt og komfortabelt året rundt. Derudover bliver de driftstestet under barske forhold, så de er klar til det nordiske klima.

NZ35VKE varmepumpen er med et enkelt og elegant design. Den har indbygget Wi-Fi funktion, hvilket gør den velegnet til f.eks. sommerhuset, da du kan styre den uanset hvor du er – og endda tænde den inden du kommer frem. Ved at tilslutte varmepumpen til Panasonic Comfort Cloud kan systemet endda bruge stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa.

Grundvarmefunktionen gør, at pumpen kan holde en temperatur på +8/15°C ved et minimalt energiforbrug. Det gør at den kan bruges til sommerhuse, garager og værksteder, hvor man ønsker at frostsikre i de kolde vintermåneder.