Varmepumpe som supplerende varmekilde

I en tid hvor energipriserne er tårnhøje, har mange svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op. Har du gasfyr, oliefyr osv. kan det være en ret god idé at investere i en luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde til opvarmning af dit hjem.

Luft luft varmepumpe closeup

Kombinationsløsning

Det kan måske virke underligt at skulle investere i endnu en varmekilde til sit hjem, hvis man har en i forvejen. Men de høje energipriser har gjort, at det er blevet mere normalt – og fornuftigt – at tænke alternative varmekilder. Oftest kan det betale sig!

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter få år. Det er den billigste type af varmepumpe, og den kan opvarme en stor del af dit hjem. En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan således være en god løsning for dig, der ikke er klar til at skifte din varmekilde helt ud.

Varmepumpe på væg i hjem
Spar penge med varmepumpe

ØKONOMISK

En luft til luft varmepumpe er billig i drift og en relativt billig investering

Miljøvenlig varmepumpe

Miljøvenlig

Varmepumpen er en klima- og miljøvenlig varmekilde

Varmepumpe nem montering

Nem montering

Installation og montering er ofte nem og billig 

Varmepumpe kølende

køling

Trods navnet kan varmepumpen også køle hjemmet om sommeren 

Varmepumpe hos din lokale elektriker

Energieffektiv varmekilde

Er du også ramt af de stigende energipriser? Du har måske et gammelt gasfyr eller lignende som varmekilde i din bolig. Uanset hvad, er det en god idé at tage stilling til, om du bør få skiftet eller suppleret din nuværende varmekilde i hjemmet.

En eventuel besparelse kommer dog an på din nuværende energiløsning, dit forbrug samt din boligs forhold såsom isoleringsevne. Du bør derfor altid rådføre dig med en autoriseret el-installatør inden du begiver dig ud i at investere i en luft til luft varmepumpe. Dalmose EL-Service A/S er vi eksperter i rådgivning, installering og montering af varmepumper. Kontakt os i dag, og vi finder den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem og nuværende varmekilde.

Ingen “sommerhuslugt”

Mange sommerhusejere oplever problemer med at opretholde et godt og friskt indeklima, hvilket især skyldes, at sommerhuset ikke bliver udluftet de måneder, det står tomt – derved opsamler der sig fugt, og der opstår en ubehagelig lugt. Med en luft til luft varmepumpe løser du dette problem, da der skabes en konstant cirkulation af luft i huset, hvorved fugten trækkes ud og bliver udskiftet med frisk luft i stedet.

Udover at du med en varmepumpe kan sørge for et friskt indeklima året rundt, kan varmepumpen desuden frostsikre sommerhuset. Langt de fleste varmepumper kan nemlig indstilles til at opretholde en konstant temperatur på omkring 8-10 grader – også de måneder, hvor du ikke befinder dig i huset. Derved holdes sommerhuset frostsikkert, og varmepumpen er særdeles energieffektiv til dette, da den kun bruger en minimal mængde strøm på det lave blus.

Luft til luft varmepumpe i sommerhuset

VI FORHANDLER

Vi leverer, installerer og monterer de mest førende brands inden for luft til luft varmepumper.

Daikin_logo
Midea-logo
panasonic-logo
gree-logo

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Lad os antage, at du har bestemt dig for at supplere din nuværende varmekilde med en luft til luft varmepumpe. Hvilken varmepumpe skal du så vælge? Selvom en luft til luft varmepumpe generelt er en rigtig energieffektiv varmekilde, er der stadig forskel på de forskellige modeller, og hvor effektive de er i forhold til udnyttelse af energi. Her kan du med fordel undersøge varmepumpens såkaldte SCOP-værdi.

SCOP står for seasonal coefficient of performance og er en måleenhed for varmepumpens energieffektivitet målt over et helt år. Jo højere en SCOP-værdi som varmepumpen har, jo mere energieffektiv er den. Har varmepumpen eksempelvis en SCOP-værdi på 5, vil den producere 5 kWh varme ved forbrug af 1 kWh el. Når du skal foretage en investering i en luft til luft varmepumpe, er det altså en god idé at vælge ud fra en høj SCOP-værdi.

Skal vi hjælpe dig med din nye varmepumpe? Kontakt os i dag, og vi finder den helt rigtige løsning til dig og dine behov!

Hvilken varmepumpe skal du vælge

Kontakt os

9 + 5 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse