LED belysning – installation af led spots, downlights, paneler, bånd mv.

LED belysning i Slagelse

Dalmose El-Service A/S i Slagelse tilbyder professionel rådgivning og installation af LED belysning – for private og erhverv.
Der findes et utal af mulige LED-løsninger til både private hjem og til små og store virksomheder – vi er eksperter i installation af enhver type LED-armatur, som eksempelvis spots til indbygning, downlights, LED-paneler, skinner og bånd – både udendørs og inde.

 

LED-løsninger til enhver smag og pengepung

Mangler du overblikket over dine muligheder? Eller måske du ønsker en unik specialløsning? Vores autoriserede belysningsrådgiver kommer gerne på et uforpligtende besøg, så I sammen kan se på mulighederne for LED-belysning. Vi giver gerne et tilbud på opsætning og installation, og du er ikke forpligtet til at tage imod det. I samme ombæring får du et overblik over de besparelser, som du vil få på din lysregning og et estimat over tilbagebetalingstiden (så du kan se hvornår en investering, har tjent sig selv hjem igen).

Der er mange penge at spare, hvis du skifter fra traditionelle lyskilder, som halogenspots og -pærer, lysstofrør, sparepærer osv. og vi giver dig det fulde overblik.

 

Erhvervsbelysning til enhver virksomhed. Vi hjælper bl.a. med:

 • Butiksbelysning – vi fokuserer på både energibesparelser, korrekt belysning og design, så det matcher varesortimentet
 • Kontorbelysning – her kan du med fordel overveje forskellige integrerede løsninger, som LED-paneler, integrerede spots mv. og ikke mindst sensorbelysning
 • Industribelysning – armaturerne tilpasses produktionsforholdene. Er der i forvejen traditionelle lysstofrør, så er LED-rør en af de mest optimale løsninger
 • Sensorbelysning – inde og ude (vi er også eksperter i videoovervågning, så det kan vi også tage en uforpligtende snak om).

Intelligente LED-løsninger med mulighed for lysstyring via apps mv. er selvfølgelig noget, som enhver virksomhed kan overveje, lige som sensorlys er en af de mest energibesparende valg, som gør hverdagen lettere.

 

LED belysning til dit hjem – vi kan eksempelvis hjælpe med:

 • Installation og opsætning af indbygningsspots og downlights i stue, køkken, badeværelse mv.
 • Ophængning af og montage af lamper og andre armaturer med LED
 • Installation af udendørs-spots eller andre LED-armaturer på terrassen, i indkørslen, haven osv.
 • Installation af sensorlys med LED – inde og udendørs
 • Opsætning af lysstyringssystemer med apps til din mobiltelefon

Intelligente og unikke belysningsløsninger med LED

Der er uanede muligheder for at få specialløsninger med LED, og vores rådgivere og installatører er helt up to date med enhver tænkelig form for LED-løsning.
Alt efter dine ønsker til design og funktioner, kan vi hurtigt vurdere hvilke lysarmaturer, der vil egne sig bedst til det pågældende rum.

LED skinner og bånd er en af de nyeste trends på LED-markedet, og her sætter kun fantasien grænser mht. muligheder og kombinationer. På billedet ses eksempelvis LED skinner fra KLUS design, der er installeret på vægge i en opgang. Forestil dig LED-bånd og skinner i tilfældige eller fastlagte mønstre på vægge, lofter eller installeret i gulvet. Eller måske langs gelænderet eller under trappetrinene? Vi hjælper dig med at realisere dine belysningsdrømme.

 

Der er mange fordele ved udskiftning af lyskilder til LED

 • LED har en levetid på op til 50.000 timer (det er mellem 5 og 45 gange længere end traditionelle lyskilder som halogen og sparepærer)
 • Du reducerer dit elforbrug på belysning – vi har erfaret, at man kan spare helt op til 90%
 • LED-lys giver en ensartet og behagelig belysning – ingen flimren
 • Der er ingen infrarøde stråler eller UV-stråling
 • Modsat sparepærer tændes lyset øjeblikkeligt – ingen ‘starttid’
 • Du gør en indsats for miljøet – der er eksempelvis ikke kviksølv i LED-dioder og pærer
Unikt belysning

Når både levetiden forlænges væsentligt, og du sparer stort på elregningen til belysning, så vil din investering være tjent hjem igen hurtigt. Det kan vi beregne for dig, så du ved præcist, hvad du kan spare årligt.

 

Kvalitetsmaterialer og autoriseret installation

Vi samarbejder med de største og bedste producenter og leverandører af LED-lyskilder, armaturer og styringssystemer. Kurser og videreuddannelser inden for opsætning og montage er en del af vores hverdag. Som kunde hos os kan du derfor kun forvente kvalitestestede produkter – og selvsagt en professionel og autoriseret installation.

 

Kontakt os uforpligtende

Vores uddannede rådgivere og installatører kommer gerne på et uforpligtende besøg i dit private hjem eller i din virksomhed. Så kan I sammen finde frem til den bedste løsning, der både matcher dine design- og funktionsønsker – og din økonomi. Vi kører ud fra afdelingen i Slagelse, og servicerer kunder i eksempelvis Korsør, Sorø og Kalundborg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – tlf. 58 18 80 16 mail: el@dalmose-el.dk

Vi kommer også gerne ud til et gratis energitjek af din virksomhed, hvor vi vi ser på dine muligheder for energioptimering generelt (eks. belysning, varmekilde og ventilation).

Kontakt os

1 + 5 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse