Med energibesparelser gør du noget godt – for din økonomi og for klimaet

 

 

 

 Lad os hjælpe dig med at spare energi. Det er nemlig vores speciale.

Dalmose El-Service i Slagelse, arbejder med energibesparelser til private, landbrug, virksomhed, institution – faktisk alle steder hvor der findes el! Vi kan hjælpe de fleste med at finde besparelser i energiforbruget. Nogle gange store energibesparelser. Andre gange mindre.

Kontakt os i dag på 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Vi har base i Slagelse, men har mange kunder i Ringsted, Næstved og hele Midt- og Vestsjælland – vi ser frem til at høre fra dig!


Spar energi selv eller lad os gøre det for dig

Der er mange måder at spare energi på. Du kan selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte halogenspots og glødepærer til energispare-pærer, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de apparater, du ikke bruger.

Du kan også opnå store besparelser ved at tænke i energivenlige løsninger som for eksempel solceller, luft til luft eller luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Ofte er investeringen i disse løsninger tjent ind i løbet af nogle få år.


Få en energiberegning og et bedre overblik

Inden du kaster dig ud i et større energispare-projekt, kan det være en god ide at få lavet et energitjek. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår energiforbruget, og kommer med forslag til, hvor du kan sætte ind for at opnå energibesparelser.


Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne:

  • Intelligent belysning
  • LED-belysning
  • Solceller
  • Varmepumper
  • Jordvarmeanlæg
  • Lavenergimotorer til ventilation
  • Kommunikationsnetværk


Få energitilskud til dine energibesparelser

Du kan få tilskud til dine energibesparelser – uanset om det er privat, eller erhverv. Danmark er forpligtet til at reducere CO2-udledningen og indgå i omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Derfor er der et igangværende projekt, som bakker op omkring initiativer, der kan nedbringe energiforbruget og dermed også skåne miljøet. Det tilskud du får afhænger af, hvor mange kilowatt-timer du kan spare på dine energiforbedringer – jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du.

Vi søger gerne energitilskud til dit projekt. Det har vi gjort mange gør før. Vi tager os af alt det praktiske og trækker tilskuddet fra din regning.

Kontakt os i dag på 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk– vi ser frem til at høre fra dig!

Energibesparelser Dalmose EL

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse