Hvidevareservice og storkøkkenservice i Slagelse

Hvidevareservice og -reparation for private

Har du behov for en ny opvasker, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, bordkomfur, komfur, køleskab, fryser eller mikroovn, er vi hos Dalmose El-service eksperter. Vi sælger og leverer mange hvidevarer til private og fører de bedste og mest anerkendte mærker.

Få professionel hjælp af Dalmose El-service i Slagelse – kontakt os på  ☎️58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk

Vores montører hjælper dig med alt fra tilslutning til reparation og løbende service og vedligeholdelse og gør deres bedste for at dine hvidevare-problemer bliver afhjulpet hurtigt og professionelt.

 

Hvidevareservice og V.O.K.T.

Gennem mere end 20 år har Kristian Rævsager arbejdet med hvidevareservice og storkøkkenservice i Slagelse og omegn. Han reparerer og installerer hvidevarer til private og erhverv/industri – som han selv betegner som V.O.K.T.

 

V.O.K.T. – Vaskemaskiner, Opvaskemaskiner, Komfurer, Tørretumblere

“V.O.K.T. står for Vaskemaskiner, Opvaskemaskiner, Komfurer samt Tørretumblere”, fortæller Kristian. Her kan du også indlevere hvidevarer, og dermed spare penge, fordi du undgår at betale kørsel og servicetillæg. Det gælder både defekte hvidevarer som fx tørretumblere, som Kristian Rævsager anbefaler, at man får renset en gang om året for at undgå brandfare.

“Mange forventer egentlig ikke, at det kan betale sig at reparere hjemmets hvidevarer. Men det er slet ikke tilfældet. I langt de fleste tilfælde kan det sagtens betale sig”, understreger Kristian – og i tilfælde af at det ikke er muligt at reparere maskinen, har Dalmose El-service i Slagelse gode priser på nye hvidevarer. Kontakt Kristian, hvis du skal have hjælp til hvidevarer  ☎️58 18 80 16 eller kr@dalmose-el.dk

Hvidevareservice og storkøkkenservice for erhverv

Dalmose El-service er eksperter i hvidevareservice og storkøkkenservice og hjælper mange forskellige virksomheder og erhvervskunder med forskellige former for hvidevareservice og storkøkkenservice.

Vores styrke er at vi reparerer mange forskellige brands og hvidevarer. Dermed tilbyder vi full-service til langt de fleste storkøkkener, så du som kunde kun skal ringe et sted for at få hjælp.

Det er nødvendigt at hvidevareservice og storkøkkenservice fungerer upåklageligt. Hvis en opvaskemaskine på et hotel eller i et storkøkken går i stykker, skal den straks repareres. Også i weekenden, hvor det normalt er svært at få den rette reservedel.

storkøkkenservice Slagelse

Vores dygtige hvidevareservice- og storkøkkenspecialister laver storkøkkenservice på skoler, plejehjem, restauranter, messecentre, caféer og boligforeninger på hele Sjælland.

Storkøkkenservice og vedligehold er nødvendig for drift, levetid og virksomhedens økonomi. Vi holder dit produktionsudstyr kørende, og minimerer risikoen for høje omkostninger ved driftsforstyrrelser.

Vi udfører løbende service på opvaskemaskiner, ovne, koge- og stegeudstyr og sørger naturligvis for, at alle reparationer er udført korrekt og opfylder alle krav og regler.

 

Er uheldet ude

Hvis uheldet er ude, forsøger vi hurtigst muligt at udbedre fejlen, så driftsstop er udbedret samme dag. Dalmose El har døgnvagt 24/7 – 365 dage om året.

 

Hos Dalmose får du et realistisk prisoverslag

Vi giver dig gerne et prisoverslag på reparation af dine hvidevarer. Dog kan vi først fortælle dig den nøjagtige pris, når opgaven er udført.

Prisen vil være afhængig af; om der skal bruges reservedele og nye materialer og hvor langt vi skal køre. Prisen er selvfølgelig også afhængig af den tid som opgaven tager. Dalmose El-service har altid konkurrencedygtige og fair priser på hvidevare-reparation og service.

Kontakt os

9 + 4 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16