58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Storkøkken- og hvidevareservice hos Dalmose EL-Service

    

    

   Gennem mere end 20 år har Kristian Rævsager arbejdet med hvidevareservice og storkøkkenservice. Han tager sig af både reparation og installation til private og erhverv/industri. Nu sker det fra en ny adresse, fremover udgår den velkendte service fra Trafikcenter Allé 8, hos Dalmose El-Service i Slagelse, under firmanavnet V.O.K.T. 

   Kontakt os i dag på 58 52 71 02.

   – V.O.K.T. står for Vaskemaskiner, Opvaskemaskiner, Komfurer samt Tørretumblere, fortæller Kristian, som glæder sig over den nye centrale beliggenhed tæt på motorvejen.

   Her kan kunderne også indlevere hvidevarer, og dermed spare penge, idet man undgår at betale kørsel og servicetillæg. Det gælder både defekte hvidevarer som tørretumblere, som Kristian Rævsager anbefaler at man får renset en gang om året, for at undgå brandfare.

   Mange forventer egentlig ikke at det kan betale sig at reparere hjemmets hvidevarer. Men det er slet ikke tilfældet, i langt de fleste tilfælde kan det sagtens betale sig, understreger Kristian
   – Og i tilfælde af at det ikke er muligt at reparere maskinen, har vi gode priser på nye hvidevarer.

   V.O.K.T. servicerer både private, boligforeninger, storkøkkener og andre virksomheder m.fl.

   Virksomhedens telefonnummer er fortsat 58 52 71 02 – Det nummer har faktisk lige haft 40 års jubilæum. 

   Vi fejrede det med kagemand og besøg af Svend Madsen, som startede firmaet, smiler Kristian Rævsager, som understreger at han fortsat leverer den samme gode service som telefonnummeret har stået for de sidste 40 år.

   – Helle og Lis passer min telefon og booker servicebesøg på hele Sydvestsjælland, understreger Kristian Rævsager, som glæder sig til det nye samarbejde med Dalmose El-Service.