58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Hvidevareservice og storkøkkenservice

   Hvidevareservice og V.O.K.T.

   Gennem mere end 20 år har Kristian Rævsager arbejdet med hvidevareservice og storkøkkenservice i Slagelse og omegn. Han tager sig af både reparation og installation til private og erhverv/industri – som han betegner V.O.K.T.

   Kontakt  ☎️58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk

   “V.O.K.T. står for Vaskemaskiner, Opvaskemaskiner, Komfurer samt Tørretumblere”, fortæller Kristian. Her kan du også indlevere hvidevarer, og dermed spare penge, fordi du undgår at betale kørsel og servicetillæg. Det gælder både defekte hvidevarer som tørretumblere, som Kristian Rævsager anbefaler at man får renset en gang om året for at undgå brandfare.

   Mange forventer egentlig ikke, at det kan betale sig at reparere hjemmets hvidevarer. Men det er slet ikke tilfældet. I langt de fleste tilfælde kan det sagtens betale sig, understreger Kristian – og i tilfælde af at det ikke er muligt at reparere maskinen, har Dalmose El-service i Slagelse gode priser på nye hvidevarer.

   Hvidevareservice og -reparation for private og erhverv

   Dalmose El-service har en afdeling som yder hvidevareservice og storkøkkenservice. Vi hjælper både dig som privatkunde, men også erhvervskunder med forskellige former for hvidevareservice og storkøkkenservice.
   Dalmose El-services montører hjælper dig med alt fra tilslutning til reparation og løbende service og vedligeholdelse.

   Få professionel hjælp af Dalmose El-service i Slagelse – kontakt os på  ☎️58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk

   Vores veluddannede montører, reparatører og hvidevareeksperter gør deres bedste for at dine hvidevare-problemer bliver afhjulpet hurtigt og professionelt.

   Har du behov for en ny opvasker, vaskemaskine, tørretumbler, ovn, bordkomfur, komfur, køleskab, fryser eller mikroovn har vi også mulighed for at levere dette.

    

   Hos Dalmose får du et realistisk prisoverslag

   Vi giver dig gerne et prisoverslag på reparation af dine hvidevarer. Dog kan vi først fortælle dig den nøjagtige pris, når opgaven er udført.

   Prisen vil være afhængig af; om der skal bruges reservedele og nye materialer og hvor langt vi skal køre. Prisen er selvfølgelig også afhængig af den tid som opgaven tager. Dalmose El-service har altid konkurrencedygtige og fair priser på hvidevare-reparation og service.

   Kontakt os

   14 + 15 =

   Find os

   Trafikcenter Alle 8
   4200 Slagelse
   CVR: 1616 7444
   el@dalmose-el.dk
   Tlf.: 58 18 80 16