Automation er nøgleordet, når emnet er effektiv produktion. Det handler om driftssikkerhed og konkurrencedygtighed

 

 

Hvis du gerne vil beholde produktion og arbejdspladser på dansk grund, er automation og automatisk styring en forudsætning i dag. Med automatisering og intelligent styring kan du skabe mere ensartet kvalitet og øget effektivitet. Det vil du hurtigt mærke på din bundlinje. Dalmose El-Service har base i Slagelse, men kører ud til kunder i bl.a. Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved og kører også gerne ud på hele Midt- og Vestsjælland. Kontakt os i dag på 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk så vi kan finde den løsning du har brug for.


Specialister i automatisering

Vi er specialiserede i industriautomation – lige fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg. Det gælder både på styringssiden (PLC) og på brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget, kontakt os i dag 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk


PLC – automation af procesanlæg og produktionsmaskiner

Med en PLC-styring kan vi sikre dine anlæg mod driftsstop. Vi udvikler og implementerer PLC-styringer. En PLC-styring er en programmerbar enhed, der typisk placeres på maskindele, og dataudveksling foregår via en busforbindelse. Det betyder, at hvis en styring fejler, så kan de øvrige maskindele fortsætte uden problemer.


SRO/SCADA-system – giver dig overblik over dit procesanlæg

Med et SRO/SCADA-system (Styring, Regulering og Overvågning/System Control And Data Acquistion) kan vi hjælpe dig med at styre og kontrollere din produktion. SRO/SCADA er et system, der visualiserer dine procesdata i et intuitivt, grafisk interface, der gør det nemt for dig at reagere hurtigt på hændelser og træffe de rigtige beslutninger.


Automationsløsninger af enhver art

Vi har årelang erfaring i automation, og kan hjælpe dig med mange forskellige typer af automationsløsninger. Du kan eksempelvis bruge os til at optimere produktionsprocesser, synliggøre driftsstop og til at automatisere arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde. Og meget mere.

Styrken ved at vælge Dalmose EL-service er at vores medarbejdere er autoriserede i de fleste kendte systemer, og har hver især deres kompetencer inden for produkter fra bl.a. Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix, VB m.fl.

Lad Dalmose El-service hjælpe dig, vi har mere end 30 års erfaring og er altid opdateret i forhold til ny løsninger 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse