58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   OM DALMOSE EL-SERVICE A/S I SLAGELSE

   Hos Dalmose El-Service A/S kan vi hjælpe dig med alle typer opgaver inden for el-installationer – fra de klassiske el-installationer af faser og stikkontakter hos private boligejere til de mere omfattende og komplekse el-installationer ifm. nybyggeri og tilbygning.

    

   Mere end 30 års erfaring som elektrikere i Slagelse og omegn

   Siden Dalmose El-Service A/S i Slagelse blev grundlagt i 1986, har virksomheden været i konstant udvikling indenfor elektriker faget, og i dag tilbyder vi en bred vifte af de bedste og mest optimale el-installationer til både private, virksomheder og offentlige institutioner.

   Hos Dalmose El-Service A/S spænder vi bredt inden for arbejde med el-installationer.

    

   Vores kernekompetencer er:

   • Vedvarende energi, som f.eks. installation af solceller og varmepumper
   • Sikring, som f.eks. installation af tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol
   • Termografering
   • Hvidevare-service
   • Energioptimering
   • Teledata
   • Industriautomation
   • Landbrugs-installationer

   Traditionelle el-installationer er rygraden hos Dalmose El-Service A/S

   Dalmose El-Service A/S har de seneste år udviklet en lang række kompetencer inden for nye digitale teknologier, men rygraden hos Dalmose El-Service A/S udgøres stadig af det traditionelle el-installationsområde. Vores dygtige elektrikere står altid klar til at rykke ud, og vores servicebiler er fyldt med udstyr, så langt de fleste opgaver kan løses her og nu til gavn for kunder, produktion og omkostninger.

    

   Få kvalificeret rådgivning om el og spar på dit energiforbrug

   Hos Dalmose El-Service A/S i Slagelse står vi altid klar med kvalificeret rådgivning om installationer, der kan effektivisere og sænke dit energiforbrug betydeligt.

    

   Autoriserede og specialuddannede elektrikere og el-installatører

   Det er Ole Christensen og Brian Petersen, der har ansvaret for virksomheden i dag. De sørger for, at vores 23 medarbejdere udfører el-installationer af højeste kvalitet. Hver enkelt medarbejder er certificeret og har sine særlige kompetencer inden for f.eks. varmepumper, sikringsanlæg, termografering og solcelleanlæg. Det betyder, at vi altid kan rykke ud med det helt rigtige hold til at løse netop din opgave.

    

   Kundetilfredshed

   Vi lever af tilfredse kunder. Derfor er det også vigtigt for os, at vi lever op til og overholder vores aftaler med alle vores kunder. Vi garanterer, at du får din opgave løst til den aftalte tid og med den højeste kvalitet, når du vælger Dalmose El-Service A/S.

    

   Vi bor i Slagelse

   Slagelse er vores udgangspunkt og det er her, vi laver de fleste af vores opgaver, men vi tager også gerne turen til f.eks. Korsør, Ringsted, Sorø eller Næstved. Så bor du på Midt- eller Vestsjælland, rykker vi hurtigt ud.

    

   Kontakt os med det samme

   Det er ganske uforpligtende at kontakte os. Ring eller skriv, så finder vi en løsning på dine el-installationer sammen.

   Tlf.:                58 18 80 16
   Mail:              el@dalmose-el.dk

   Kontakt os

   13 + 10 =

   Find os

   Trafikcenter Alle 8

   4200 Slagelse
   CVR: 1616 7444

   Tlf.: 58 18 80 16