Luft vand varmepumper

Skal du til at renovere din bolig eller bygge nyt hus? Overvejer du at investere i en billig energiløsning? Så kan en varmepumpe være en god løsning til dig. Med en luft til vand varmepumpe kan du spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

Varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.

Besøg vores webshop med luft vand varmepumper

 

Luft vand varmepumper

Varmepumpe-teknologi er en ret ny teknologi, som udvinder billig energi fra naturen på en CO2-venlig måde. En luft til vand varmepumpe trækker energi ud af udendørs luft og bruger den til at producere varmt brugsvand og varme i radiatorer og gulvvarme.

Sammenlignet med olie- og pillefyr eller gasfyr er en luft til vand varmepumpe driftssikker, nem at vedligeholde og prisbillig på lang sigt.

Hos Dalmose EL-Service i Slagelse er vi altid klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål til luft til vand varmepumper.

Kontakt os på ☎️ 58 18 80 16 så hjælper vi dig. Vi har base i Slagelse og monterer varmepumper i Ringsted, Næstved og hele Midt- og Vestsjælland.

 

Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe?

En moderne luft til vand varmepumpe har mange funktioner – du kan også styre den med din mobiltelefon, så der altid er en behagelig rumtemperatur i dit hus.

Varmepumperne er designet og udviklet til det danske ustadige vejr og kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Trods varmepumpers installationspris er de på lang sigt billigere i drift end fx almindelig el-varme eller et olie- og pille eller gasfyr – og meget bedre for miljøet!

Dalmose El-Service er eksperter i rådgivning og installation af luft til vand varmepumper. Vi er KMO certificeret og forhandler af de mest anerkendte varmepumpemærker som Panasonic og Daikin.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os på ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak!

montering luft vand varmepumpe

En luft til vand består af to eller flere dele – en indedel og en udedel. Udedelen optager luftens energi og luften sendes ind i varmepumpen, som sender den videre direkte ind i indedelen. Jo bedre dit hus er installeret, desto bedre udnyttelse får du af varmepumpen.

 

Hvor meget støjer en luft til vand varmepumpe?

Et spørgsmål, vi tit møder er, hvor meget en varmepumpe udleder af støj. Det er selvfølgeligt forskelligt fra model til model og det er i øvrigt meget individuelt, hvordan lyd/støj opleves. Vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. Mange varmepumper har en “Sleep-funktion” hvor du om natten kan nedsætte støjen endnu mere uden at det går ud over varmepumpens ydeevne.

Varmepumpe - hele døgnet

Er i brug døgnet rundt, hele året – og er meget driftssikker

Varmepumpe - året rundt

Opvarmer i frostgrader og kan nedkøle passivt, når det er varmt

Lydløs ikon

Støjsvag drift

Varmepumpe besparelse

Generel besparelse ved mindsket energiforbrug  

Husk lovpligtig serviceaftale

Når du vælger at investere i en luft til vand varmepumpe, er et årligt servicetjek lovpligtigt. Servicetjekket skal sikre at din varmepumpe kører optimalt og leverer den påkrævede ydelse.

Et servicetjek omfatter
  • Tjek af varmepumpens tryk og måling af temperaturen
  • Rens af filtre
  • En gennemgang af varmepumpens opsætning
  • En gennemgang af, om pumpen har eventuelle fejlmeddelelser.
  • En optimering af varmepumpens cirkulationspumpe
  • Overophedning og underkøling på kølekredsen måles.
  • Termoventilen indreguleres.

Serviceaftalen er din garanti for, at varmepumpen holder længere. Dalmose El-Service tilbyder effektive serviceaftaler – kontakt os på ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak!

Daikin udedel - med kvinde
Besøg vores webshop med luft vand varmepumper

Vi er specialister i luft til vand varmepumper

Dalmose El-Service har lang erfaring i installation og montage af varmepumper. Vi fører de mest kendte mærker som Panasonic og Daikin.

Kontakt os i dag ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk – så hjælper vi dig med at finde den rigtige varmepumpe-løsning.

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse