Luft til luft varmepumper

Vil du spare penge på varmeregningen og opvarme med grøn energi?

Gør som rigtig mange andre danskere – invester i en luft til luft varmepumpe!

Luft til luft varmepumper er den mest solgte varmepumpeløsning i Danmark og det er bla. fordi at en luft til luft varmepumpe er særdeles velegnet til helårshuse, sommerhuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager.

Vil du vide, om en luft til luft varmepumpe kan varme dit hus op og er en fornuftig investering? Kontakt Dalmose EL-Service A/S på 📞58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk  – vi er eksperter i installation af varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved og kører gerne ud på hele Midt- og Vestsjælland.

Når luft til luft varmepumper er populære skyldes det også prisen, for det kræver ikke den store investering at anskaffe sig en luft til luft varmepumpe. Varmepumpen kan også bruges som supplement til en eksisterende varmekilde.

Luft luft varmepumper
Køb varmepumper

Få et bedre indeklima

En af de store fordele ved at installere en luft til luft varmepumpe er, at det avancerede luftrensningssystem giver dit hjem hurtig opvarmning i koldt vejr og samtidig virker som et effektivt aircondition-system om sommeren.

Du får derfor et behageligt indeklima året rundt. Ved at installere en luft til luft varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer forbedrer du indeklimaet og nedsætter risikoen for allergi og astma.
En luft til luft varmepumpe renser luften og filtrerer den, inden luften sendes ind i boligen.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal du vælge?

Dalmose El-Service sælger luft til luft varmepumper af anerkendt og høj kvalitet fra Panasonic, Daikin, og Midea. Alle mærker er førende indenfor innovative løsninger, holdbarhed og flot design.

Det kan være svært at vælge, hvilken luft til luft varmepumpe der passer bedst til dine behov og ønsker. Det er vigtigt at undersøge energieffektiviteten og den såkaldte SCOP-værdi som varierer fra varmepumpe til varmepumpe.

 
Hos Dalmose El-service hjælper vi dig med:
  • Rådgivning ved valg af luft til luft varmepumpe, der passer til dit behov
  • Levering, montering og installering af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn
  • At søge energitilskud

Vil du gerne høre mere om vores udvalg af luft til luft varmepumper? Kontakt Dalmose EL-Service A/S på 📞58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk   – vi er eksperter i installation af varmepumper.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumper fungerer ved, at den tager varme fra f.eks. udeluft og blæser den direkte ind som varm luft. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

Hvordan virker en luft luft varmepumpe
Køb luft luft varmepumpe

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vore kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

Vil du vide mere om støjniveauet for en luft til luft varmepumpe? Kontakt Dalmose EL-Service A/S på 📞58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk  – vi er eksperter i installation af varmepumper.

 

Hvor monterer man en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe består af en udedel og en indedel. Vi installerer udedelen mindst 15 cm over jordens niveau og omkring 10 cm fra ydermur. Varmepumpen skal stå frit, så der ikke er noget, der spærrer for strømmen af luften, der pumpes ind i bygningen.

Indedelen installeres oftest i det største rum (med udedelen lige på den anden side af væggen/muren), fordi luften bedre kan cirkulere videre ud i de tilstødende rum. For privates hjem vedkommende betyder det som regel, at monteringen bliver i stuen. Indedelen monteres over udedelens niveau.

Vil du vide mere om luft til luft varmepumpers tekniske specifikationer? Kontakt Dalmose EL-Service A/S på 📞58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk  – vi er eksperter i installation af varmepumper.

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse