Sikring og overvågning – el-installatør i Slagelse

 

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed inden uheldet skulle være ude – bare for en sikkerheds skyld – kontakt os på ☎️58 18 80 16

Dalmose El-Service A/S står klar til at hjælpe dig og vi har showroom i Slagelse, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi og se på mulighederne.

Som lokal elektriker i Slagelse er vi velkendt i området og kan på den måde guide dig til den rigtige løsning og samtidig montere din nye sikkerhedsløsning.

Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen, så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge.

Slagelse

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

Videoovervågning app tyv slagelse
Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

Videoovervågningskamera slagelse
Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer – vi installerer

Videoovervågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt.Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

brandalarm tavle slagelse
Brandsikring

Vil du have mulighed for at sikre dig selv eller din virksomhed imod brand, så tilbyder vi professionel installation af alle typer brandalarmer og brandsikringsløsninger til primært virksomheder og institutioner, men også til private.

En brand kan være altødelæggende og koste menneskeliv, derfor er det en sikkerhedsfaktor, der skal tages alvorligt. Med installation af et Automatisk brandalarmanlæg (ABA-anlæg) eller et Automatiske brandventilationsanlæg (ABV) kan du sikre både dit hjem eller din virksomhed.

Sikkerhed med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Kontakt os

5 + 3 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16