Ladestandere til erhverv

 

Vi sætter ladestandere op for både private og erhvervskunder, heriblandt
virksomheder, boligforeninger og alt imellem.

Montering af ladestandere til erhverv i Slagelse

Invester i landestandere i boligforeningen eller boligselskabet

 

Hos Dalmose El-Service i Slagelse er vi uddannet i montering af ladestandere, som er ideelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være lidt besværligt, fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal kunne opgøres.

Med de ladestandere vi tilbyder, kan man følge hver enkelt brugers strømforbrug, som passer perfekt i en boligforening eller boligselskab.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestanderen, uanset om den er købt igennem os eller igennem boligforeningen. Vi skræddersyer gerne en løsning, der passer netop til jeres boligforening eller boligselskab nær Slagelse.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan vi hos Dalmose El-Service i Slagelse hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din boligforening.

Kontakt os i dag på ☎ 58 18 80 16 og lad os sammen finde den bedste løsning. 

Gode fordele ved at vælge Dalmose El-Service

Spar tid og penge

Ladestander til erhverv
Da vi som lokal el-installatør klarer det hele for jer

Komplet løsning

Rådgivning og montering af ladestander til erhverv
Da vi hjælper med alt fra rådgivning, produkt og montering

Simpelt og sikkert

Vi står for alt
Da vi står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheden, kommunen eller offentlige instanser i Slagelse

 

Ladestander virksomhed Slagelse

Behovet for opladning til elbiler på arbejdspladsen bliver større, og flere ser det som en medarbejdergode, at de har mulighed for at få opladet deres elbil i løbet af arbejdsdagen. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejderen at få opladt sin el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere af medarbejderne allerede har en el-bil.

Hos Dalmose El-Service i Slagelse ordner vi det hele – vi hjælper med rådgivningen, installation, service og administration af montering af ladestanderen i jeres virksomhed.

Vi ser en stigning i behovet for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner og offentlige instanser og parkeringspladser. Markedet for hybrid- og elbiler stiger, og det er en god ide at tænke fremad og være på forkant med energirigtige løsninger.

Afhængig af, hvor stor virksomheden er, har i mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid.

Vi finder en løsning sammen med jer

Vi har stor erfaring med montering af ladestander i Slagelse og det meste af Sjælland, og vi samarbejder med flere forskellige udbydere fx. Schneider og Charge Amps, og sammen finder vi en skarp pris, på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold der er til rådighed på parkeringspladsen.

 

Hvad koster det at få monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderen er afgørende.

Er du usikker på om dette kan lade sig gøre, så kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på ☎ 58 18 80 16.

Vi har stor erfaring med montering af ladestandere til erhverv – specielt til boligforeninger, p-huse, nybyggeri og virksomheder i Slagelse. Vi kan rådgive jer om den bedste løsning samt det praktiske i forhold til installationen.

Vi hjælper jer med alt fra rådgivningen til installation og oplæring i ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, så klarer vi resten.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med mange forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model I har brug for i jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender, og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationen klar til brug.

 

Montering af ladestander i parkeringshus slagelse

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse