Tyverialarm & alarmsystem i Slagelse

Tyverialarmer skaber tryghed – især hvis du ved, at den er korrekt installeret og sat op og den sikkerhed for du hos os – som din lokale elektriker i Slagelse.

Her hos Dalmose EL-Service A/S i Slagelse står flere certificerede alarm-montører, installatører og rådgivere klar til at hjælpe dig med enhver form for tyverialarm eller alarmsystem med eller uden serviceaftale.

Kontakt os på  ☎️58 18 80 16 eller på el@dalmose-el.dk vi står klar til en uforpligtende snak omkring dit behov.

 

Tyverialarm og alarmsystem med installation af erfarne montører

Dalmose EL-Service i Slagelse har vi bl.a. installeret alarmanlæg hos store industrivirksomheder, mindre erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), kontorbygninger og selvfølgelig hos vores privatkunder i villaer, sommerhuse og lejligheder.

Vi monterer og programmerer det hele for dig, så det eneste du skal gøre, er at huske din kode (som du selvfølgelig også selv kan programmere, så ingen andre end dig kender den). Lettere bliver det vidst ikke.

ISO 9001: 2015 certificeret – Din garanti for kvalitet

Vi er ISO 9001: 2015 certificeret til installation af:

  • Adgangskontrol (ADK)
  • AIA Automatisk Indbruds- og Alarmanlæg

Det betyder, at Forsikring & Pension ved, at Dalmose EL-Service A/S er godkendt til installation af netop disse typer tyverialarmer og alarmanlæg. Det er derfor også din garanti for, at vi udfører opgaven med både rette kvalifikationer og tilladelser.

Tyverialarm Slagelse

Hvilken alarm er bedst?

Der er et utal af forskellige tyverialarmer og alarmsystemer på markedet. Derfor er det en god ide at rådføre dig med en autoriseret alarmmontør, inden du vælger alarmtype. Vores alarmteknikere og montører kan med mange års erfaring hurtigt finde ud af, hvilket alarmanlæg der bedst passer til dine behov, og som samtidig tager højde for installationsmulighederne i den pågældende bygning.

Kontakt os på ☎️58 18 80 16, vi står klar til at rådgive dig i alt fra systemer til muligheder. 

 

AIA – Automatisk indbrudsalarmeringsanlæg

Jeres værdier skal I passe godt på – også når I holder fri. Dalmose El-Service i Slagelse tilbyder et professionelt alarmanlæg, der passer præcist til jeres virksomhed, og alle vores anlæg er naturligvis godkendt af Forsikring & Pension. Med et effektiv og professionelt AIA-anlæg kan I sikre jeres virksomhed og holde ubudne gæster ude.

Vi leverer alle typer af godkendte alarmsystemer, som sikre jeres virksomhed eller butik godt,  når I holder fri. Vi sørger for at give jer grundig rådgivning på forhånd, og sammen i fællesskab vurderer vi jeres behov nu og fremadrettet, så I får den løsning, der passer til jeres sikkerhedsniveau.

I får altid et driftssikkert system, som er let at betjene, og jeres alarm bliver selvfølgelig overvåget fra en godkendt og døgnbemandet kontrolcentral. Det betyder hurtig reaktion, hvis alarmen går – og mindre tab og risiko for jer.

 

ADK – Adgangskontrol

Vil du være tryg? Så kontakt Dalmose EL-Service i Slagelse så vi sammen kan finde den løsning der passer til din virksomhed eller butik. Et ADK-system, er med til at gøre sikkerheden enkelt og trygt for jer. I vil hurtigt kunne styre hvem, der har adgang til jeres virksomhed. Der er mange mulighederne, og vi ved at det kan være svært at vælge den rigtige løsning, derfor vil vi være med i hele processen fra rådgivning, installering og service. Vi går ikke før det hele spiller og du er tryg.

Alle skal ikke have adgang til alt, og det kan være svært selv lige at vurdere, hvordan sådan en løsning kan være hos jer, men vi vil sammen lave en plan og løsning som fungere for jer – oftes kan et ADK system være løsningen for din virksomhed eller butik, måske er behovet for intern adgangskontrol ikke så stort – men for mange virksomheder giver det pludselig mening også efter GDPR er kommet til. Måske er det blot vigtig at sikre ydermurene for ubudne gæster, men tag kontakt til os som vil sammen med dig finde den rigtige løsning uanset om det er hjemmet, virksomheden eller institutionen.

Vi sidder altid klar ved telefonen ☎️58 18 80 16 – også hele døgnet rundt, for vi ved – hvor vigtigt sikkerheden og trygheden er for netop dig

 

Tyverialarmer og alarm-systemer monteres med mange års erfaring

Dalmose EL-Service i Slagelse har vi bl.a. installeret alarmanlæg hos store industrivirksomheder, mindre erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), kontorbygninger og selvfølgelig hos vores privatkunder i villaer, sommerhuse og lejligheder.

Vi monterer og programmerer det hele for dig, så det eneste du skal gøre, er at huske din kode (som du selvfølgelig også selv kan programmere, så ingen andre end dig kender den). Lettere bliver det vidst ikke.

Adgangskontrol

Vores montører og installatører kan bl.a. hjælpe med følgende alarmløsninger:

Pris på alarmsystem

Som en stor virksomhed med mange faste kunder, har vi de mest fordelagtige aftaler med de største producenter og leverandører af alarmer, og det kommer selvfølgelig også dig til fordel. Vi kan dog ikke give en decideret pris på montering af tyverialarmer, før vi kender opgavens omfang, ønske til funktionalitet mv. Derfor er det også helt uforpligtende at få et tilbud.

Vi fører kun de bedste og mest pålidelige alarmer på markedet. Eksempelvis:

  • Texecom
  • Trueguard
  • ABUS
  • HIK

 

Serviceaftale på alarmanlæg

Vi går højt op i, at behandle alle vores kunder optimalt, så vi sørger for, at du føler dig helt tryg både før og efter køb af et alarmsystem hos os. Med en serviceaftale kommer en af vores alarmteknikere ud 1 gang årligt (eller efter aftale), og gennemgår og servicerer alle alarminstallationer som rensning af detektorer, kontrol af integrationer og interface, så du ved, at alt fungerer som det skal.

 

Kontakt os uforpligtende

Uanset opgavens omfang, så står vores alarm-montører og sikringsspecialister klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi ved af erfaring, at ingen opgave er ens, så derfor tager vi nøje højde for hver enkelt kundes ønsker, behov og muligheder, så vi finder den mest optimale alarmløsning.

Kontakt os uforpligtende og få en af vores rådgivere på besøg, så vi kan vurdere din specifikke situation ☎️58 18 80 16

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse