Solceller – få professionel rådgivning og installation Slagelse

Brug for solceller med montering? Hos Dalmose El-Service i Slagelse på Sjælland får du professionel opsætning af solceller, solcelleanlæg og solceller med batteri. Dette gælder både til private og til erhvervslivet – for os er intet for stort eller for småt. Vi har over 30 års erfaring i lokalområdet i Slagelse og omegn og ved om nogle at solceller stadig er en god investering – både til privat og erhverv. Hos Dalmose EL-service i Slagelse har vi el-installatører, der har specialiseret sig i solceller og solcelleanlæg. Vi sikre at du får den helt rigtige kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg og solceller med batteri samt autoriseret montage og tilslutning.

Kontakt din solcelle ekspert på ☎️ 58 18 80 16 så tager vi en uforpligtende snak omkrig behovet og hvad der er muligt for dig i hjemmet eller virksomheden.

 

I Danmark er der lovkrav om at installationen af solceller og solcelleanlæg skal foretages af installatører med autorisation. Det kræver en efteruddannelse, som vi har taget for at kunne hjælpe danskerne med at energieffektivisere.

Solceller slagelse

Hvorfor vælge solceller?

Solceller er til dig, der gerne vil opnå store besparelser på din elregning og samtidig vil tænke på miljøet. Et solcelleanlæg laver elektricitet til hjemmet ved at opfange solenergi fra sollyset. Jo stærkere lyset er jo mere energi, kan solcellerne optage. Faktisk kan solcellerne godt virke når det er overskyet, men giver mest elektricitet når solen skinner.

Man har faktisk mulighed for at kombinere dit solcelleanlæg med en varmepumpe for at skabe et hybridanlæg, der kan dække alle dine udgifter til strøm og varme.

 

Hybrid solcelleanlæg – gem strømmen til senere brug!

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

  • din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg (hvor du ikke oplagre til senere brug)
  • du bliver stort set selvforsynende med strøm om sommeren
  • ingen forvirrende tilskudsordninger

Fordele ved solceller

Der er mange fordele ved at få installeret et solcelleanlæg både i hjemmet og eller i virksomheden. Selvom om det er en dyr investering, så betaler den sig hurtigt hjem – alt afhængig af dit forbrug.

Som aut. el-installatør så guider vi dig hele vejen igennem. Vi rådgiver dig, vi leverer de aftalte solceller og står for montering og opsætning. Det kan ikke blive meget nemmere. 

 

  • De støjer ikke
  • De er CO2 venligt
  • De har en lang levetid
  • Du har mulighed for at tjene på overskydende strøm
  • Du kan være selvforsynede med strøm

Placering af solceller

De fleste ønsker at benytte taget som fundament for solcellepanelerne. Men hos Dalmose EL-Service i Slagelse tilbyder vi også også en løsning, hvor solcellerne monteres på stativer. Du har måske set solcelleløsninger på stativer langs veje og på marker? Vi laver specialløsninger tilpasset dine behov – både privat og erhverv!

Skal du bygge nyt eller have nyt tag? Vi tilbyder også en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag.

Hvad enten solcellerne er placeret på taget eller på stativer, er det vigtigt at de er placeret rigtigt – de må ikke være i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af anlægget, hvis solcellerne er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15 og 60 grader, hvor 40 grader er det mest optimale.

 

Størrelse på solcelleanlægget

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

Se vores kundereference fra Politigården i Slagelse, hvor vi har monteret et solcelleanlæg

Dalmose El-Service har base i Slagelse, men kører ud til kunder i bl.a. Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved og kører også gerne ud på hele Sjælland.  Kontakt os i dag på ☎️58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk så vi kan finde den løsning du har brug for.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, vi giver altid et godt og uforpligtende tilbud.

Ring på ☎️58 18 80 16 eller send os en mail. 

Kontakt os

6 + 4 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16