Solceller i Slagelse til private

 

Få professionel rådgivning og autoriseret montering samt tilslutning hos Dalmose El-Service A/S.

Investerer du i solceller, sparer du penge på din elregning, samtidig med at du tager et miljøbevidst valg.

Solceller i Slagelse, Sorø, Næstved, Ringsted og Midt- og Vestsjælland

Få de bedste solceller og professionel montering hos Dalmose El-Service A/S! Investér i solceller og spar penge på din elregning, samtidig med at du tager et miljøbevidst og bæredygtigt valg.

Vores erfarne team står klar til at guide dig i valget af de rette solceller, og vi sørger for autoriseret montering og tilslutning. Vi er specialister i kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser. Vores service dækker områder som Slagelse, Sorø, Næstved, Ringsted og Midt- og Vestsjælland.

Kontakt os allerede i dag på telefon 📞 58 18 80 16 eller send os en e-mail på 📧 el@dalmose-el.dk for at få svar på alle dine spørgsmål om solceller og opsætning. Få et uforpligtende tilbud på solceller inklusive montering, der passer til dine behov. Gør en fornuftig investering i både din økonomi og miljøet med Dalmose El-Service A/S!

Ganske kort om fordelene ved solceller

Solceller slagelse

Få professionel solcelleopsætning hos Dalmose El-Service i Slagelse, Sjælland! Vi tilbyder solcelleinstallationer og solceller med batteri til både private og erhvervskunder. Uanset om opgaven er stor eller lille, har vores erfarne team over 30 års ekspertise inden for lokalområdet i Slagelse og omegn, og vi ved, at solceller fortsat er en fremragende investering.

Hos Dalmose EL-service er vores el-installatører specialiserede i solceller. Vi sikrer dig kompetent rådgivning i valg af de rette solceller og solceller med batteri, samt autoriseret montage og tilslutning.

Kontakt vores solcelleeksperter på ☎️ 58 18 80 16, og lad os tage en uforpligtende samtale om dine behov og muligheder for dit hjem eller virksomhed.

Køb dit solcelleanlæg lige her

Fordele og ulemper ved solceller

Fordele ved solceller

✔ En fordel ved et solceller er, at det er klimavenligt. Med et solcelleanlæg reducerer du dit CO2 aftryk.

✔ Du sparer på elregningen – alt el, som solcellerne producerer er strøm som du kvit og frit kan bruge. Du kan opnå mere besparelse ved at udnytte elektriciteten i timerne, hvor solen står højest. Alternativt kan du lagre strøm med et batteri.

✔ Et solcelleanlæg producerer strøm hele året rundt, selv i de mørkeste måneder. Anlægget er dog mest effektivt i de solrige sommermåneder.

✔ Anlægget har en lang levetid og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Oftest er der også en lang garanti på solceller.

✔ Modsat andre miljøvenlige energikilder, er et solcelleanlæg støjsvag og støjer faktisk ikke, overhovedet.

✔ Overskydende strøm dit anlæg producerer, men som du ikke får brugt, kan du sælge til elnettet.

✔ Et solcelleanlæg kan øge boligens energimærke og derved dets værdi.

 

Ulemper ved solceller

❌ Et solcelleanlæg er en forholdsvis dyr investering og afhænger af størrelse og kvalitet på anlægget, men som udgangspunkt skal du afsætte minimum 70.000,- for et godt anlæg.

❌ Anlægget er mest effektivt om dagen, når solen er fremme og det kan være en ulempe, da de fleste er på arbejde. Du kan imødekomme dette ved f.eks. at vaske tøjet i dagtimerne.

❌ Designet på et solcelleanlæg er ikke nødvendigvis det smukkeste at se på – om det er på taget af en bolig eller på jorden i haven. Desuden kræver anlægget en bestemt hældning på mellem 30 til 60 grader og der må ikke være skyggende elementer i nærheden, som f.eks. skorsten el. lign. 

Derfor skal du have et solcelleanlæg

– Det støjer ikke og kan øge værdien af din bolig

– Kræver minimal vedligeholdelse og har lang levetid

– Virker hele året og er en grøn energikilde

– Du producerer dit eget strøm og er selvforsynende

Vi er din lokale solcelle ekspert i Slagelse

Vores montører og rådgivere står parate til at hjælpe dig fra start til slut med dit solcelleanlæg projekt. Ved at vælge os er du sikret kvalitetsmaterialer, professionel service og autoriseret montage, ligesom vi altid har konkurrencedygtige priser på solcelleløsninger.

Du er meget velkommen til at tage en snak med en af vores dygtige solcelleeksperter og som gerne giver et uforpligtende tilbud, hvor du får en komplet oversigt over de økonomiske aspekter.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere hjælp til solceller, kan vi kontaktes på 📞 58 18 80 16 eller 📧 el@dalmose-el.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse