El-eftersyn Slagelse

 

Hos Dalmose El-Service i Slagelse tilbyder vi forbindelse med
fraflytning eller tilflytning et professionelt og grundigt el-eftersyn

Det lovpligtige el-eftersyn

Som en del af huseftersynsordningen indgår et lovpligtigt el-eftersyn.

Ved ejerskifte af villaer og lejligheder – hvor der er tale om ejerskifteforsikring – er det lovpligtigt at få foretaget et el-eftersyn. Dette er med til at beskytte både køber og sælger mod problemer ved eventuelle mangler.​

Vores autoriseret el-installatør gennemgår boligens installationer, og efterfølgende udarbejder vi en el-eftersynsrapport med billeder af fejl og mangler, så både køber og sælger får vished for boligens tilstand og hvilke forhold, der eventuelt skal udbedres.

El eftersyn i Slagelse

Grundigt el-eftersyn i høj kvalitet i Slagelse og omegn

Hos Dalmose El-Service i Slagelse kan du trygt stole på at du får en professionel elektriker og el-installatør. Vi udfører et grundigt el-eftersyn af høj kvalitet, der lever op til alle lovpligtige krav.

Vi har mere end 30 års erfaring og er velkendt i Slagelse og hele Midt- og Vestsjælland. Vi har hjulpet mange private, virksomheder, boligforeninger og langbruget igennem tiden og vores erfaring inden for el-eftersyn er ydermere din garanti for, at arbejdet er udført korrekt af autoriseret installatører.

 

El-eftersyn hos private – Lejlighed og villa

Som privatperson er det vigtig, at overdrage boligen uden fejl og mangler. Vi udfører el-eftersyn i forbindelse med fraflytning. Efterfølgende vil den autoriserede el-installatør også selv kunne udføre eventuelle fejl og mangler og dermed kan bolighandlen komme hurtigt videre.

Når boligen er overdraget, kan begge parter være helt trygge ved, at boligen er el-sikker og ikke indeholder ulovlige el-installationer, der kan forårsage brand eller stødskader på personer.

 

Boligforeninger, institutioner eller virksomheder

El-eftersyn udføres også i forbindelse med skift af ejer uanset om det er butik, lager eller andet erhvervsmål. Det er vigtig at sikre, både som køber og sælger, at der ikke er nogle fejl og mangler ved skiftet – derfor kan du trygt kontakte Dalmose El-Service i Slagelse.  Vi udfører med stor erfaring el-eftersyn og efterfølgende udbedre eventuelle fejl og mangler, så man sikre at der ikke opstår brand i gamle ulovlige installationer – husk at vi også laver brandsikring til virksomheder.

Har man en boligforening eller institutioner, hvor man gerne vil sikre, at der ikke er ulovlige installationer, så kontakt os på ☎️58 18 80 16 og så kan vi sammen gennemgå jeres behov.

 

El-eftersyn indenfor landbruget

En brand er alt overødelæggende især indenfor landbruget – og gamle installationer eller ulovlige installationer kan være med til at forsikringsselskaberne ikke vil udbetale erstatning, hvis uheldet skulle være ude. Vi er certificeret i at lave termografi bl.a indenfor landbrug. Når vi hos Dalmose El-service termograferer et landbrug, sikrer vi at alle anlæg, maskiner og el-installationer er i optimal stand. Derfor er det en god med regelmæssige el-eftersyn, så man sikre at der ikke opstår brand eller driftstop grundet fejl på installationerne. Vi har stor erfaring med el-installationer indenfor landbruget, du vil derfor altid modtage en el-eftersynsrapport og et tilbud på at udbedre eventuelle fejl og mangler.

 

Kontakt os og få yderligere information om et Installationseftersyn

Har du spørgsmål til installationseftersyn, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon ☎️58 18 80 16 eller mail el@dalmose-el.dk

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse