Aut. el-installatør – Slagelse, Næstved og Ringsted 

Dalmose El-Service i Slagelse – når du vil have en professionel el-installatør ! Vi har hovedsæde i Slagelse, men vi servicerer også kunder i Næstved, Ringsted og på Midt- og Vestsjælland.

Kontakt os på ☎️  58 18 80 16 eller på el@dalmose-el.dk for at få et uforpligtende tilbud.

 

Autoriseret El-installatør i Slagelse

Vi har over 30 års erfaring og er et stort team af uddannede elektrikere i Slagelse, Ringsted og Næstved. Vi har et stort showroom og lager i Slagelse, du er mere end velkommen til at komme forbi og kigge på både varmepumper, overvågningsystemer og hvidevarer.

De fleste af vores elektrikere har mange års erfaring og mange el-løsninger bag sig både store som små. Tilsammen dækker vi en lang række kompetencer, der betyder, at vi er eksperter i el-installationer og relaterede opgaver af enhver art.

Vi hjælper bl.a. private, virksomheder og offentlige institutioner med:

  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer
  • El-eftersyn
  • Energioptimering
  • Køb og montering af varmepumper
El-installatør Slagelse, Ringsted og Næstved

Autoriserede og specialuddannede elektrikere og el-installatører

Det er Ole Christensen og Brian Petersen, der har ansvaret for virksomheden i dag. De sørger for, at mere end 25 medarbejdere udfører el-installationer af højeste kvalitet. Hver enkelt medarbejder er certificeret og har sine særlige kompetencer inden for f.eks. varmepumper, sikringsanlæg, termografering, hvidevareservice, el-eftersyn og solcelleanlæg. Det betyder, at vi altid kan rykke ud med det helt rigtige hold til at løse netop din opgave til Slagelse, Ringsted og Næstved. 

Vi hjælper med alt fra udskiftning af en stikkontakt hos private til større el-enterprise opgaver i erhverslivet til omlægning af el-installationer i landbruget. Ingen opgaver er for store eller for små os – og vi tilbyder mange forskellige løsninger, alt efter jeres behov. Det kan være en serviceaftale på en fast elektriker eller et kæmpe hold der stiller op, så opgaven kan blive løst hurtigst muligt.

 

Kontakt og tilbud på elektriker i Slagelse, Næstved og Ringsted

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på aut. el-installation – kontakt os på ☎️  58 18 80 16 eller på el@dalmose-el.dk og du hører fra os snarest!

Kontakt os

6 + 14 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse