Videoovervågning – overvågningssystem med overvågningskamera

 

Videoovervågning på et eller flere områder er med til at skabe tryghed og sikkerhed. Kontakt Dalmose El-Service i Slagelse ☎️58 18 80 16, så finder vi sammen en løsning til hjemmet eller din virksomhed. Vi har base i Slagelse, men vi har mange kunder i bl.a. Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved og kører gerne ud på hele Midt- og Vestsjælland.

Vores autoriserede installatører og sikringsrådgivere sørger for, at du får den bedste overvågningsløsning, der matcher dine behov.

Videoovervågning – TVO

Vi har mange års erfaring, når det gælder opsætning og installation af løsninger med TV-overvågning hos både private og i virksomhederne.

Det rigtige overvågningsanlæg er med til sikre private hjem samt virksomheder og insitutioner mod indbrud, tyveri og overfald.

TV-overvågning med tilhørende video-funktion bliver stadig mere udbredt – med god grund. Optagelserne kan være med til at udpege f.eks. tyve eller hærværksmænd, og de kan tjene som dokumentation i tilfælde af f.eks. brand eller svind. Dermed øger det rigtige TV-overvågningsanlæg også sikkerheden for jeres ansatte.

Vores sikringsinstallatører har installeret videoløsninger i alle tænkelige typer af bygninger:

 • Lagerhaller
 • Skoler
 • Landbrug
 • Detail-butikker
 • Restauranter
 • Cafeer
 • Industribygninger
 • Store og små kontormiljøer
 • Parcelhuse
 • Sommerhuse
Videoovervågning Slagelse

Autoriseret installation og professionel rådgivning

Hvis du vil være sikker på, at du får det bedste overvågningssystem, som passer til dine behov, og som installeres rigtigt, så er det en god idé, at tage kontakt til os. Vores alarm- og sikringsmontører har både kompetencer, erfaring og de rette uddannelser, der sikrer dig en professionel rådgivning og service. Og vi overholder selvfølgelig alle gældende lovkrav.

 

Fordele ved videoovervågning:

 • Det har en præventiv virkning – kriminelle skræmmes væk
 • Du kan se, hvis nogen er på uønsket besøg i et defineret område (områdets størrelse er afhængigt af videokameraets rækkevidde)
 • Du kan overvåge aktiviteter som kasselinjer, produktioner, receptioner mv.
 • En videooptagelse giver dig detaljerige optagelser af personer eller køretøjer, så du eller evt.  politiet senere kan identificere dem

 

Overvågningskameraer giver tryggere medarbejdere

En overvågningsløsning kan forhindre indbrud, kriminalitet og hærværk, og samtidig bliver de ansatte mere trygge på arbejdspladsen.

En ansat der arbejder alene om aftenen eller natten, vil føle sig mere tryg, hvis der er overvågning. Kameraer skræmmer tyve og kriminelle væk, og det ved de ansatte selvfølgelig godt.

Mangler der penge i kassen, kan det skabe en rigtig dårlig stemning på arbejdspladsen. Et videoovervågningssystem fjerner tvivl og mistænksomhed. Det samme gælder, hvis der er tvivl med byttepenge, for videooptagelserne vil vise præcis, hvad der er foregået.

Videoovervågning

Hvilket overvågningssystem passer til dine behov?

Vores installatører er specialiseret inden for overvågningsløsninger. Så ud fra dine behov, bygningens fysiske rammer og ønske om funktionalitet, sørger vi for, at du får den bedste løsning.

Vi bruger følgende producenter af videoovervågningsudstyr til vores opgaver:

Overvejelser inden overvågningssystemet vælges:

Der findes rigtig mange forskellige funktioner og mulige løsninger, når det drejer sig om videoovervågning. Nedenfor lister vi de mest afgørende kriterier, som du kan tage stilling til, inden du vælger den endelige løsning.

 • Overvågning ude eller inde – eller begge?
 • Skal videooptagelserne være online via eks. apps, eller skal de lagres på en fysisk harddisk?
 • Billedkvaliteten – skal det stå ultraskarpt eller være standard billedkvalitet?
 • IR-funktion – skal overvågningskameraet kunne filme i mørke?
 • Skal vi trække kabler? Eller foretrækker du et system, der er helt trådløst? (nogle situationer kræver, at vi trækker kabler. Det er bygningens konstruktion og dine behov, der afgør dette)
 • Hvor mange M2 skal overvågningskameraet dække? (vinkel osv. spiller selvfølgelig også ind)

Husk, at det ikke koster noget at spørge os til råds. Vi ved af erfaring, at mange har rigtig svært at gennemskue, hvilke funktioner der passer bedst til de forskellige behov – kontakt os derfor på ☎️58 18 80 16 og lad tage en uforpligtende snak omkring dit behov.

 

Forskellen på videooptagelser med analog, IP, Hybrid og HD-TVI

Det kan være ganske forvirrende at finde rundt i, så vi beskriver lige kort, hvad de væsentligste forskelle er på de mest populære typer af videoovervågningskameraer:

 

Analog

Et analogt overvågningssystem er nok det mest traditionelle. Kameraet er ikke specielt avanceret, fordi det sender videosignalet analogt. Ved installation tilslutter vi kameraerne til enten en harddisk eller et TV. Systemet er ikke nær så fleksibelt som de nyere typer, men det er meget stabilt, og så er det lidt billigere at installere.

 

IP

Et IP overvågningssystem kan vi lige så godt kalde digital overvågning – for det foregår digitalt. Det er et af de mest udbredte i dag, og kan anvendes i både virksomheder og private hjem. IP-løsningen er blevet populær, fordi det tilbyder mange funktioner og muligheder, og så får du ekstra skarpe billeder på dine optagelser.

 

Hybrid – tilbygning på analog med IP

Hybride overvågningssystemer kombinerer (eller opgraderer) analoge eller IP overvågningssystemer. Har du i forvejen et analogt overvågningsanlæg, så kan vores installatører let udbygge/udvide systemet med IP-kameraer. Dermed får du flere nye og forbedrede funktioner, og så bliver billederne skarpere.

 

ITV / TVO og HDTVI – opgradering af gammelt overvågningssystem

Du kan også vælge en HD TVI-løsning, hvis du vil opgradere et ældre system. Det er en løsning, hvor vi ikke behøver at trække flere kabler, så det vil tit være en billigere løsning. Et HDTVI-overvågningssystem er også med, når det gælder super høj billedkvalitet.

 

Specialløsninger – nummerplade- og ansigts-genkendelse (ALPR)

Vi installerer også mange specialløsninger, og er bl.a autoriseret til at installere systemer med innovative funktioner som:

 • Nummerplade-genkendelse (ALPR)
 • Ansigtsgenkendelse
 • Analyse i butikker med heat mapping
 • Persontælling

og mange andre specielle funktioner.

 

Dalmose EL-Service er din garanti for kvalitet – kontakt uforpligtende

Vores montører har mange års erfaring i at vejlede og installere videoovervågning hos både virksomheder og private kunder, og vi har samarbejdsaftaler med markedets førende leverandører inden for videoovervågningsudstyr. Derfor får du altid den nyeste og bedste løsning gennem os, så kontakt os på  ☎️58 18 80 16 

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse