58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Vi tilbyder

   El-installatør

   Dalmose El-Service – når du vil have en professionel el-installatør! Vi har mange års erfaring og mange el-løsninger bag os. Vi har hovedsæde i Slagelse, men vi servicerer også kunder  på hele Midt- og Vestsjælland.

   Styring og el-automation

   Intelligente installationer er nutiden, fremtiden og et af vores faglige specialer. Der findes mange forskellige løsninger til automatisk el-styring. Nogle er velegnede til ældre installationer – andre til nyere installationer.

   Sikring og overvågning

   Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

   Energioptimering

   Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

   Termografering

   Med El-termografering kan man identificere begyndende nedbrud og defekter på installationer og derved forebygge fx brand. Vi kører ud til termograferingsopgaver i den vestlige del af Sjælland, og har en stor kundekreds i Slagelse, Næstved og Ringsted.

   Storkøkken- og hvidevareservice

   V.O.K.T. står for Vaskemaskiner, Opvaskemaskiner, Komfurer samt Tørretumblere og hos Dalmose-El behøver du ikke bekymre dig, vi tager os af både reparation og installation til private og erhverv/industri.