Solcelleanlæg med batteri

Skal du til at bygge nyt hus eller renovere din bolig? Så er det en god ide at kigge frem i tiden og investere i en CO2-venlig løsning – et solcelleanlæg med batteri.

Før i tiden kunne man via solcelleanlæg lagre strømmen på det kollektive elnet – det kan man ikke længere og derfor er fremtiden et solcelleanlæg med batteri vejen frem.

Hos Dalmose EL-service i Slagelse har vi stor erfaring med opsætning af solcelleanlæg med batteri til private hjem uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering – kontakt os på 📞 58 18 80 16 – også blot for en uforpligtende snak.

Hvilken solcelleanlæg skal du vælge?

Der findes to forskellige solcelleanlæg til hjemmet, med batteri eller uden batteri. Et solcelleanlæg med batteri vil give dig bedre mulighed for at bruge mest muligt af den strøm, som dine solceller producerer.  Se vores solcelleanlæg med batteri her 

Du lager nemlig selv den strøm du ikke bruger og resten kan du sælge til el-nettet.

Valget afhænger selvfølgelig af økonomi og forbrug – men vores anbefaling er, at har man et forbrug på mellem 4.000-10.000 kWh, så er solcelleanlæg med batteri det bedste valg.

Vi står altid klar med professionel rådgivning og vi leverer og monterer det aftalte anlæg og går ikke før du føler dig helt tryg i at bruge det efterfølgende.

Kontakt os på 📞 58 18 80 16

 

Hvordan prioriteres strømmen fra solcelleanlægget

Når solceller med batteri producerer strøm prioritere anlægget på følgende måde:

 

  1. Først dækkes husets eget forbrug
  2. Dernæst oplades batterierne
  3. Til sidst sælges overskudsstrømmen til el-nettet
Solcelleanlæg med batteri

Vi er forhandler af solcellebatterier fra Xolta

Xolta

Få mere ud af dine solceller. Med et XOLTA batteri til dit solcelleanlæg kan du lagre din egenproducerede strøm, så du sparer penge på elregningen, øger din uafhængighed af elnettet og styrker din bæredygtighed. Dit CO2 aftryk bliver mindre og dit grønne aftryk større.

Solceller med batteri

Bare rolig – du har strøm hele døgnet

Mange frygter måske, de dage hvor solen ikke skinner eller om aften og natten, hvor ens forbrug jo oftest er højere end om dagen, hvor solen faktisk skinner. Men med et solceller med batteri er du sikret –  både om aften og om natten, hvor batterilageret bruges til at dække husets totale forbrug.

Der vil anlægget ikke sælge strømmen. Man kan sætte et minimumsniveau, så man er sikret altid at have til den strøm man selv bruger.

Overskydende strøm købes af el-nettet. Fordelingen af strømmen foregår helt automatisk og du skal ikke forholde dig til noget.

Er du i tvivl om noget – så er du altid velkommen til at kontakte vores solcelle-eksperter hos Dalmose EL-service i Slagelse på 📞 58 18 80 16

Derfor skal du vælge et solcelleanlæg med batteri

  • Spar penge på din elregning
  • Spar tonsvis af CO2 hvert år
  • Egen grøn energi til din el- eller hybridbil
  • Et hybridanlæg gemmer solenergien til natten og reducerer dit elforbrug
  • Bliv uafhængig af svingende tilskudsordninger
  • Bliv næsten selvforsynende om sommeren med grøn strøm
Solcelleanlæg med batteri Slagelse
Solceller med batteri Slagelse

Strøm hele døgnet rundt med solceller med batteri

Med solceller med batteri flytter du din grønne og gratis solcellestrøm fra dag til aften/nat, hvor forbruget ofte stiger.

På den måde bruger du den strøm, anlægget gratis har samlet op gennem dagen, hvor solen har skinnet. Det betyder at du mere eller mindre bliver selvforsynende langt de fleste dage hele året rundt.

Det er batteriet i solcelleanlægget, der gør forskellen.

Solcelleanlæg med batteri

Prisen er altid inkl. standard montering

Hybrid_solcelle

Hybrid solcelleanlæg 4,55 kWp

98.495 Kr.

Hybrid_solcelle

Hybrid solcelleanlæg 6,5 kWp

124.800 Kr.

Hybrid_solcelle

Hybrid solcelleanlæg 7,8 kWp

137.375 Kr.

Hybrid_solcelle

Hybrid solcelleanlæg 10,4 kWp

164.995 Kr.

Kontakt os

11 + 7 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse