Styring og automation gør hverdagen nemmere – og meget mere energivenlig

 

Intelligente installationer er nutiden, fremtiden og et af Dalmose El-Services faglige specialer.
El-automation og intelligent styring er ikke længere et spørgsmål om hvornår. Det er allerede installeret i mange hjem og virksomheder i dag. Og det bliver kun mere i fremtiden. Dalmose El-Service har base i Slagelse, men kører ud til kunder i bl.a. Skælskør, Korsør, Ringsted, Sorø og Næstved og kører også gerne ud på hele Midt- og Vestsjælland. Kontakt os i dag på 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk så vi kan finde den løsning du har brug for.


3 grunde til at installere intelligent styring og el-automation

Det er ikke længere blot for bekvemmelighedens skyld. Der er tre væsentlige årsager til, at styring og el-automation er populært for både private og virksomheder:

  • Øget komfort
  • Effektivisering
  • Energioptimering

Med et intelligent styringssystem vil du opleve, at synergien mellem dine installationer udnyttes, hvad end det er i din bolig eller i din virksomhed. Det sparer dig energi, samtidig med at du får et bedre overblik over dit energiforbrug. Kontakt os i dag – så du hurtigst muligt kan være koblet op 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk


Ét samlet styringssystem til alle installationer

Det smarte ved intelligent styring er, at du får ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation, fra ét sted. Alle din installationer vil automatisk snakke sammen.

Der kan for eksempel være tale om et intelligent styringssystem, der automatisk kan reducere dit strømforbrug, tænde og slukke lys, styre dit alarmsystem og regulere varmen. Det er ikke alene smart – men også energibesparende.


Få den rigtige el-styringsløsning

Der findes mange forskellige løsninger til automatisk el-styring. Nogle er velegnede til ældre installationer – andre til nyere installationer. Uanset om du har brug for el-styring i en ny eller ældre bygning eller bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig for dig eller din virksomhed.

En automatisk el-styringsløsning kan bl.a. være :

  • Markiser og solafskærmning der styres automatisk efter sollyset
  • Automatisk varme- og ventilationsregulering
  • Styring af lysforhold og belysning
  • Sikkerhed og alarmsystemer

 

Lad Dalmose El-service hjælpe dig, vi har mere end 30 års erfaring og er altid opdateret i forhold til ny løsninger 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk

Kontakt os

12 + 13 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16