Varmepumper med levering og montering i Slagelse | Sjælland

Med en varmepumpe sparer du penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og får et sundere indeklima.

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen, sommerhuset eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi leverer og monterer varmepumper på hele Sjælland fra Slagelse. 

Hos Dalmose EL-Service i Slagelse står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe på hele Sjælland. Kontakt os på ☎️ 58 18 80 16 så finder vi sammen den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

 

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Uanset om du vælger en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, så er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et olie- og pillefyr eller gasfyr.

Hos Dalmose EL-Service i Slagelse er vi eksperter i rådgivning, installation og montage af varmepumper på Sjælland. Vi er KMO certificeret og forhandler af de bedste varmepumpemærker som Panasonic og Daikin. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder. Se udvalgte produkter i vores varmepumpeshop her ➡️

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os i dag ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak! Vi har base i Slagelse, men har mange kunder i Ringsted, Næstved og hele Midt- og Vestsjælland – vi ser frem til at høre fra dig! Vi leverer og monterer både luft-vand varmepumper og luft-luft varmepumper på Sjælland fra Slagelse. 

Varmepumper Slagelse - Sjælland

Få et bedre indeklima med en varmepumpe

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Vi leverer og monterer din nye varmepumpe på Sjælland. Med en luft til luft varmepumpe vil du få renset luften i rummet. Det gælder både i forhold til lugt og usunde partikler i luften. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima, så du mindske allergier og astma.

Skal du have en monteret en varmepumpe på Sjælland? Så kontakt Dalmose El-service i Slagelse på ☎️ 58 18 80 16 

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

 

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har en “Sleep-funktion” som gør at man om natten kan nedsætte støjen endnu mere uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Varmepumpe - hele døgnet

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

Varmepumpe - året rundt

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

Varmepumpe - miljø

Er en god investering for miljøet og fremtiden

Varmepumpe besparelse

Opnå besparelser ved reduceret varmeforbrug  

Om varmepumpetyper

En luft-luft varmepumpe er traditionelt blevet brugt mest i el-opvarmede sommerhuse, fordi den er billig i drift. En luft-luft varmepumpe er specielt velegnet til afgrænsede boligområder. Typen bruges derfor også som en supplerende varmekilde til for eksempel tilbygninger i helårshuse, ligesom luft-luft varmepumper kan være gode til kunder, som ønsker at bruge varmepumpen til at køle i sommervarmen.

Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

Skal du have monteret en luft-luft varmepumpe på Sjælland, så kontakt os på ☎️ 58 18 80 16.

En luft-vand varmepumpe kan opvarme både bolig og brugsvand via centralvarmesystemet og er derfor ideel til både nybyggeri og energirenovering i boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes. Anlægget er mest effektiv, hvis boligens isolering og centralvarme er tidssvarende.

Varmepumpens grundlæggende teknologi er sammenlignelig med en luft-luft varmepumpe, dog med den forskel at den varme damp fra udedelen bruges til at opvarme vandet i centralvarmeanlægget i stedet for luften. De bedste luft-vand varmepumper på markedet omsætter el til varme i forholdet 1:5.

Skal du have monteret en luft-vand varmepumpe på Sjælland så kontakt os på ☎️ 58 18 80 16.

Et jordvarmeanlæg er den mest kostbare løsning på markedet og kræver et anlægsarbejde på grunden. Det skyldes, at anlæggets udedel består af nedgravede slanger med vand eller væske, som forbindes med indedelen. Jordslangerne sikrer en stabil temperatur på cirka 5 grader året rundt, hvilket gør anlæggets effektivitet specielt på meget kolde dage.

Jordvarmeanlæg bruges til helårsboliger og er oplagte til nybyggeri og energirenovering af boliger, hvor olie- og pillefyr eller gasfyr skal erstattes.

Skal du have monteret et jordvarmeanlæg på Sjælland så kontakt os på ☎️ 58 18 80 16.

Varmepumpe montering Sjælland

Vi hjælper med alt indenfor varmepumper på hele Sjælland

Vi er eksperter i installation og montage af varmepumper. Vi har kendte varmepumpemærker som Panasonic og Daikin.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning af varmepumper på – kontakt os i dag ☎️ 58 18 80 16  eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak om montering af varmepumper på Sjælland. 

Kontakt os

15 + 6 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse