58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Varmepumper med levering og montering 

    

    

   Med en varmepumpe sparer du penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og får et sundere indeklima.

   Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

   Uanset om du vælger en luft til luft, en luft til vand eller et jordvarmeanlæg, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

   Vi er eksperter i installation og montage af varmepumper. Vi har de kendte varmepumpemærker som Panasonic, Daikin, Samsung, Toshiba og Mitsubishi.

   Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os i dag 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak! Vi har base i Slagelse, men har mange kunder i Ringsted, Næstved og hele Midt- og Vestsjælland – vi ser frem til at høre fra dig!

    

   Få et bedre indeklima med en varmepumpe

   En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften i rummet. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

    

   Hvor meget støjer en varmepumpe?

   Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

   Om varmepumpetyper

   En luft-luft varmepumpe er traditionelt blevet brugt mest i el-opvarmede sommerhuse, fordi den er billig i drift. En luft-luft varmepumpe er specielt velegnet til afgrænsede boligområder. Typen bruges derfor også som en supplerende varmekilde til for eksempel tilbygninger i helårshuse, ligesom luft-luft varmepumper kan være gode til kunder, som ønsker at bruge varmepumpen til at køle i sommervarmen.

   Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

   En luft-vand varmepumpe kan opvarme både bolig og brugsvand via centralvarmesystemet og er derfor ideel til både nybyggeri og energirenovering i boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes. Anlægget er mest effektiv, hvis boligens isolering og centralvarme er tidssvarende.

   Varmepumpens grundlæggende teknologi er sammenlignelig med en luft-luft varmepumpe, dog med den forskel at den varme damp fra udedelen bruges til at opvarme vandet i centralvarmeanlægget i stedet for luften. De bedste luft-vand varmepumper på markedet omsætter el til varme i forholdet 1:5.

   Et jordvarmeanlæg er den mest kostbare løsning på markedet og kræver et anlægsarbejde på grunden. Det skyldes, at anlæggets udedel består af nedgravede slanger med vand eller væske, som forbindes med indedelen. Jordslangerne sikrer en stabil temperatur på cirka 5 grader året rundt, hvilket gør anlæggets effektivitet specielt på meget kolde dage.

   Jordvarmeanlæg bruges til helårsboliger og er oplagte til nybyggeri og energirenovering af boliger, hvor olie- eller gasfyr skal erstattes.

    

   Vi hjælper med alt indenfor varmepumper

   Vi er eksperter i installation og montage af varmepumper. Vi har de kendte varmepumpemærker som Panasonic, Daikin, Samsung, Toshiba og Mitsubishi.

   Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os i dag 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak!

   Kontakt os

   Find os

   Trafikcenter Alle 8
   4200 Slagelse
   CVR: 1616 7444
   el@dalmose-el.dk
   Tlf.: 58 18 80 16