Ladestander til din elbil – Slagelse 

Når først man har taget springet og udskiftet sin almindelige bil til en elbil, så må det ikke være besværligt eller dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden. Hos Dalmose El-service i Slagelse har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til elbiler både i hjemmet men også til mindre firmaer og boligselskaber. Fordelen ved at få din el-installatør til at montere ladestanderen til din elbil i hjemmet er, at de kan trække den korrekte strøm, som der er behov for direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

 

Elbiler er nemlig bygget med et batteri af en vis størrelse, hvilket betyder at en opladning ofte tager flere timer, før batteriet fuldt opladet. Derfor kan man som udgangspunkt ikke bruge de almindelige stikkontakter, man har indendørs eller udendørs, da de ikke er bygget til en så stor belastningning over længere tid.

 

Hos Dalmose El-Service er vi uddannet i opsætning og montering af ladestandere og du er mere end velkommen til at kontakte os ☎️58 18 80 16 for at få et uforpligtende tilbud. Vi har indgået et samarbejdet med Charge Amps, der har designet og udviklet ladestandere, som har et helt unikt design og som er nem at bruge i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe produkter og løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil uden besvær.

Ladestander Slagelse

Gode grunde til at vælge elbiler

Elbiler og hybridbiler bliver kun mere og mere vigtige for vores samfund og miljøet. Der er en masse at spare på økonomien i forhold til at køre på strøm frem for benzin eller diesel. Selvom det stadig ikke er billigere at erhverve sig en elbil, så kan der være mange andre grunde til, at man ikke kan overskue overgangen. Et af de oftest stillede spørgsmål er “Hvor kan jeg oplade min bil?” og “Hvor meget koster det at oplade min elbil?”.

Hos Dalmose El-Service kan vi hjælpe dig med at mindske din bekymring – for vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – findes der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid?

Man kan ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte i sin udendørs stikkontakt – man skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det kan vi hos Dalmose EL-Service i Slagelse hjælpe med. Vi sikrer at enten dit hjem eller virksomhed er helt klar til din nye elbil og vi guider dig igennem, hvordan du bruger systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

Oplad elbilen når det er billigst

Med Charge Amps innovative smarte software kan du nemlig sikre at din elbil lader, når elprisen er lavest eller er mest miljøvenligt. Samtidig du kan konstant holde øje med dit forbrug i deres Cloud løsning.
Det betyder at du kan spare en masse penge, når du oplader din elbil om natten eller på dage, hvor prisen er lav. Vi har sammen med TS-Gruppen fået undervisning i systemerne, så vi går ikke fra dig, før du føler dig helt tryg i, hvordan du bruger styresystemet samt hvordan du oplader.

 

Ladestander boligselskaber og boligforeninger

Hos Dalmose EL-Service i Slagelse har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til elbiler til boligselskaber og boligforeninger Det kan være lettere at sætte en ladestander op, hvis det er i ens eget hjem – men når det kommer til boligforeninger kan det være noget mere besværligt.

Dels fordi der er spørgsmålet i, hvor må man sætte den op og hvordan skal man afregne beboerne. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer.

Med Charge Amps Ladestander kan man låse den til enkelte brugere – så man netop kan se, hvem der har brugt hvad i strøm, og med Charge Amps AURA har den to udgange og derfor vil man kunne oplade to biler på en gang, hvilket også vil være en fordel netop i en boligforening, hvor der kan være flere elbiler.

Kontakt os i dag på ☎️58 18 80 16 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

 

Ladestander til mindre virksomheder

Vi ved hvor vigtig det er at kunne oplade sin elbil de steder, hvor man opholder sig flere timer af gangen, som fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det også en vigtig faktorer at man som virksomhed kan tilbyde sine medarbejdere at oplade deres elbil på arbejdspladsen. Uanset hvilken type virksomhed man er – så kan der være gode fordele ved at tilbyde sine ansatte eller kunder at kunne oplade deres bil netop hos jer.

Alt afhængig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, så kan man enten få koblet Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA både hver for sig eller sammen. Charge Amps AURA har to udgange og kan derfor oplade to elbiler på samme tid.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️58 18 80 16

Ladestander i hjemmet

Charge Amps Halo Wallbox – til hjemmet og på jobbet

Charge Amps HALO er vores første og mindste ladestation, ideel til hjemmet og kontoret. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig, at din opladning er effektiv og let.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler derhjemme eller på kontor. Derefter er det vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit gebyr. Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du nemlig time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige.

Derudover kan du låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade.

 

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium

Charge Amps AURA – til dig der ikke kan nøjes

Charge Amps Aura er ladestationen der er perfekt til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder. Den kunne også deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på vejen.

Den har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan de indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps Halo eller andre Charge Amps Aura ladestandere.

Charge Amps Aura har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

 

Ladestander virksomhed

Få et system der er fremtidssikret

Charge Amps AURA er den fremtidssikrede ladestation til opladning til hjemmet eller i virksomheden. Charge Amps Aura er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10). Ladestationen er ideel til hjem med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os

8 + 15 =

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse