Overmontør med salgs- og ledelseskompetencer søges

Er du en positiv og udadvendt elinstallatør, der brænder for den gode kundekontakt, ledelse og forretningsudvikling? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

Dalmose EL-service A/S er en ISO- og VE-certificeret elinstallatør med mere end 30 års erfaring! Vi arbejder med alle typer af elinstallationsopgaver på Sydvest- og Midtsjælland, men vi sætter en særlig stor ære i vedvarende energi. Vi var nemlig nogle af de første, der så potentialet og forstod vigtigheden af den grønne omstilling i Danmark, og vi har derfor oparbejdet et højt kompetenceniveau og specialviden inden for vedvarende energi og sikring. Vi søger lige nu en overmontør, som er fremsynet, har ambitioner om at gå forrest inden for den grønne omstilling, og som har evnerne og lysten til at supportere direktøren i virksomhedens fortsatte udvikling. Lyder det interessant? Så har vi måske stillingen til dig!

Introduktion til stillingen

Vi søger en overmontør, som både forstår sig på det el-tekniske og det at udvikle og drive en forretning. Du vil som overmontør hos os derfor få en lang række spændende opgaver, som spænder fra projekt- og medarbejderledelse til kundebesøg og tilbudsgivning. Du vil komme til at fungere som direktørens højre hånd, og du vil få stor indflydelse på virksomhedens daglige drift og udvikling. Det er derfor vigtigt, at du formår at holde overblikket, og at du takler udfordringer med et smil! Vi ved, at det ikke er muligt at kunne det hele, men det er vigtigt for os, at du er interesseret i at lære det, du ikke allerede kan! Til hverdag vil du få ansvaret for at drive din egen afdeling, hvorfra du står for planlægningen og udsendelse af medarbejdere til diverse projekter. Som overmontør er det ligeledes dit job at have den primære kundekontakt, hvad end der er tale om salg, tilbudsgivning eller fakturering. Derudover vil du også få ansvaret for enkelte HR-opgaver såsom rekruttering, medarbejderudvikling af dit team og den daglige trivsel.

 

Om dig

Den ideelle kandidat til stillingen er en menneskekender. Det er nemlig vigtigt, at du som leder formår at få det bedste frem i dine folk, og er i stand til at spotte, hvad det er, der motiverer den enkelte. Derudover har du kundesnilde udover det sædvanlige, og forstår vigtigheden af den gode kundeservice. Da vi er en social arbejdsplads med et godt kollegaskab, er det også vigtigt, at du er i stand til at engagere dig socialt i virksomheden og fællesskabet. Det er vigtigt for os, at alle har det godt, og vi mener at vejen dertil, er gennem det gode sammenhold.  

Vi forventer, at du:

 • Er uddannet elinstallatør, maskinmester eller ingeniør (Du kan også komme i betragtning til stillingen, hvis du er en elektriker, der er i toppen af sin klasse!)
 • Har kørekort
 • Har et godt humør
 • Er udadvendt
 • Er rummelig
 • Har gåpåmod

Ting du meget gerne må have:

 • Ledelseserfaring
 • Forretningsforståelse
 • Salgserfaring
 • Økonomiforståelse
 • Ambitioner

Bare rolig. Vi ved godt, at det ikke er muligt at kunne det hele, så send gerne din ansøgning alligevel, selvom du ikke opfylder alle kriterierne. Det kan jo være, at det er dig, vi er på udkig efter!

 

Vi tilbyder

 • Sundhedssikring og pensionsordning
 • Arbejdstøj, computer, telefon og div.
 • Sociale arrangementer
 • Mulighed for kurser og uddannelse.
 • Internet på hjemmeadressen
 • Konkurrencedygtig løn
 • Højt kvalificerede kollegaer

 

Praktiske informationer

Dit kommende arbejdssted vil være hos Dalmose EL-service på adressen: Trafikcenter allé 8, 4200 Slagelse. Vi har opgaver på det meste af Sjælland, men arbejder primært på Sydvest- og Midtsjælland. Du får derfor også stillet en firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage.

 

Send din ansøgning

Synes du, at det lyder spændende at gå forrest i den grønne omstilling? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til HR-konsulent, Mike Fredsø på: mike@ts-gruppen.dk. Har du spørgsmål omkring ansættelsesprocessen, skal du ligeledes være velkommen til at kontakte Mike på tlf.: 25 14 66 96.

 

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du være mere end velkommen til at kontakte direktør, Ole Christensen på tlf.: 40 74 48 60.

 

Ansøgningsfristen er mandag d. 17/10, hvorefter udvalgte kandidater vil blive indkaldt til samtale.

 

Opstart er hurtigst muligt.

 

Vi forbeholder os retten til at lukke ansøgningsprocessen så snart den rette kandidat er fundet, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted!

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Dalmose El-service A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”