Spjældelektriker med servicegen søges

Er du uddannet elektriker og er service dit mellemnavn? Så har vi måske jobbet til dig!

 

Om os

Dalmose EL-service A/S er en ISO- og VE-certificeret elinstallatør med mere end 30 års erfaring! Vi arbejder med alle typer af elinstallationsopgaver på Sydvest- og Midtsjælland, men vi sætter en særlig stor ære i vedvarende energi. Vi var nemlig nogle af de første, der så potentialet og forstod vigtigheden af den grønne omstilling i Danmark, og vi har derfor oparbejdet et højt kompetenceniveau og specialviden inden for vedvarende energi og sikring.

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en elektriker til mindre serviceopgaver samt spjældopgaver, som blandt andet består af: fejlfinding og installationsopgaver i forbindelse med renoveringer og ombygninger med mere.

Det er vigtigt, at du trives med frihed under ansvar, da du primært vil komme til at arbejde alene eller sammen med en lærling. Vi ser derfor også gerne, at du har erfaring med at tage lærlinge under dine vinger, og at du brænder for at uddanne den næste generation af elektrikere.

Du vil i stillingen typisk møde ind om morgen og få styr på dine opgaver, hvorefter du kører ud til dine projekter. Det er derfor også vigtigt, at du forstår dig på den gode kundeservice, da du vil blive kundens primære kontaktperson. Det er ligeledes vigtigt, at du er omstillingsparat, så du er klar på at smide det du har i hænderne for at køre ud til en eventuel hasteopgave. Til gengæld får du en alsidig hverdag, hvor der er gode uddannelses- og udviklingsmuligheder.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Har et godt humør
  • Har gåpåmod

Vi tilbyder

  • Sundhedssikring og pensionsordning
  • Arbejdstøj, telefon og div.
  • Sociale arrangementer
  • Mulighed for kurser og uddannelse.
  • Højt kvalificerede kollegaer

Praktiske informationer

Dit kommende arbejdssted vil være hos Dalmose EL-service på adressen: Trafikcenter allé 8, 4200 Slagelse. Vi har opgaver på det meste af Sjælland, men arbejder primært på Sydvest- og Midtsjælland. Du får derfor også stillet en firmabil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage.

 

Arbejdstiden er typisk fra 07:00 – 15:30 mandag til torsdag og 07:00 – 12:00 fredag.

 

Send din ansøgning

Synes du, at det lyder spændende at med frihed under ansvar og en alsidig hverdag? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til direktør, Ole Christensen på: oc@dalmose-el.dk

 

Hvis du ikke lige har et CV ved hånden, kan du også give Ole et kald på tlf.: 40 74 48 60.

 

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og lukker ansættelsesprocessen så snart den rigtige kandidat er fundet.

 

Opstart er hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Dalmose El-service A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1050 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”