Panasonic Luft/Luft varmepumpe – HZ35VKE

22.495 Kr.

Inkl. Moms og standardmontage

Datablad

  • Energimærke: A+++
  • SCOP værdi 5,10
  • Varmepumpe HZ35WKE, inde- og udedel.
  • Med nyt nanoe™ X-luftrensningssystem
  • Enestående effektivitet
  • Komfort kombineret med et banebrydende design
  • Indbygget WLAN til internetstyring.
Bestil nu

Når du køber dine produkter hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.

Beskrivelse

Med Panasonics exceptionelle ydeevne og pålidelighed, er det en af de bedst sælgende varmepumper i Norden. Dens effektivitet hjælper til hurtigt at opnå og opretholde et behageligt indeklima. A+++ klassifikation.

Panasonic HZ35WKE varmepumpe er perfekt, hvis du skal udskifte en ældre varmepumper eller en anden dyr varmekilde. Varmepumper er en af Panasonics mest solgte her i Norden, da de kan beholde et behageligt indeklima selv i frost. Panasonics varmepumpe kan give energibesparelser og har en høj ydeevne samtidig med, at indeklimaet bliver behageligt hele året.

Denne varmepumpe er med indbygget WiFi-modul, så du kan tilslutte den din router, og fjernstyre den via app, når du er på farten. Du har mulighed for at tænde/slukke, indstille temperatur og timerfunktioner, tjekke rumtemperatur, det gør at du kan indstille den inden du ankommer til sommerhuset eller hvis du har glemt at slukke den efter du er kørt.

Grundvarmefunktionen gør, at pumpen kan holde en temperatur på +8/15°C ved et minimalt energiforbrug. Dette er ideelt til sommerhuse, garager og værksteder, hvor man ønsker at frostsikre i de kolde vintermåneder.

Du er sikret et godt indeklima og frisk luft med nanoe X nanoteknologien. Teknologien sørger for at fjerne luft og minske bakterier, pollen og cigarretrøg. Varmepumpen er med R32 kølemiddel, som sparer på energien og er langt bedre for miljøet end andre kølemidler.

Udover at varmepumpen kan varme i de kolde perioder, kan den også bruges til afkøling på de til tider varme sommerdage.

Det kan være svært at sige, hvor mange kvadratmeter varmepumpen kan dække, da der er flere ting som spiller ind men ca. 140-195 m².

Standardmontage af varmepumpe indeholder følgende:
Gennemboring af 1 stk. trævæg, gasbeton eller mursten
Inkl. 4 meter kølerør, kanalbakker, og tilslutning af dræn.
Inkl. Ophængning af yderdel på vægstativ
Inkl. Ophængning af inde del.
Inkl. Tilslutning af eksisterende 230 volt installation med jord, med fornøden effekt maks. 4 meters afstand