Daikin luft vand varmepumper

Luft til vand varmepumper fra Daikin – et bevidst valg

Leder du efter en ny, stabil og effektiv varmeløsning til opvarmning af dit hus og produktion af brugsvand – så er en luft til vand varmepumpe fra Daikin ideelt til nye byggeprojekter, hvor isoleringen er god.

Med en varmepumpe fra Daikin er du sikker på at få en høj og effektiv varmeydelse. Du får også et lavt energiforbrug med en brugervenlig styring.

Luft-til-vand varmepumper fra Daikin er også optimale, hvis du skal udskifte et olie- og pillefyr eller gasfyr i ældre boliger ifht. at spare penge på varmeregningen. Daikins luft-til-vand varmepumper er udviklet og produceret i Europa, og de passer derfor perfekt til det kolde nordiske klima.

 

Daikin udedel

Luft til vand varmepumper fra Daikin

Daikins luft til vand varmepumpesystemer er kompatible med flere varme- og køleenheder. Når du vælger en luft til vand varmepumpe fra Daikin er du sikret en brugervenlig betjening og en stabil drift fordi du ikke skal bekymre dig om praktiske og økonomiske ulemper, som der er med olie- og pillefyr eller gasfyr.

  • Drives af 75 % vedvarende energi udvundet af udeluften og 25 % elektricitet
  • Høj energimærkning
  • Kombiner din varmepumpe med støtte fra solenergi
  • Overvåg dit energiforbrug med en online app

 

Hos Dalmose El-Service er vi KMO-certificeret og har lang erfaring med montering af luft til vand varmepumper. Vi  monterer varmepumper på hele Midt- og Vestsjælland.

Vi hjælper dig med at finde den Daikin varmepumpe, der passer bedst til dit behov – kontakt os på ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak!

Læs mere om varmepumper

Fordele ved Daikin luft til vand varmepumper

Varmepumpe - hele døgnet

Høj kvalitet

 

Varmepumpe - året rundt

Opvarmer i frostgrader og kan nedkøle passivt, når det er varmt

Lydløs ikon

Støjsvag drift

app styring

Styr indetemperatur med en app

 

Varmepumpe besparelse

Generel besparelse ved mindsket energiforbrug  

Husk at købe en lovpligtig serviceaftale

Husk at det er lovpligtigt at få tjekket sin varmepumpe en gang om året. Servicetjekket sikrer at din varmepumpe kører optimalt og leverer det forventede.

Dalmose El-Service tilbyder årlige serviceaftaler – kontakt os på ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk til en uforpligtende snak!

Få et tilbud på din Daikin varmepumpe

Dalmose El-Service har lang erfaring i installation og montage af Daikin varmepumper. Få et tilbud på en Daikin varmepumpe med montering ☎️ 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk

Kontakt os

Find os

Trafikcenter Alle 8
4200 Slagelse
CVR: 1616 7444
el@dalmose-el.dk
Tlf.: 58 18 80 16

Elektriker Slagelse