58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Vedvarende energi – det er fremtiden, hvis du spørger os

   Der er ingen tvivl om, at vedvarende energikilder er kommet for at blive. Vedvarende energi handler helt enkelt om at omlægge energiforbrug fra ekstern forsyning til selvforsyning. Det handler om at tænke i grøn energi – for eksempel ved at skifte oliefyr, el-radiatorer og lignende ud til varmepumper eller solceller.

    

   Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk og vi kontakter dig snarest!

    

   Dalmose El-Service har base i Slagelse og har mange kunder i Ringsted, Næstved og hele Midt- og Vestsjælland – vi ser frem til at høre fra dig!

    

    Grøn energi giver besparelser på energiregningen

   Med grøn energi vil du uden tvivl reducere dine energiudgifter markant. For bare få år siden krævede det store investeringer at opnå langsigtede energibesparelser med alternativ energi. Men den hastige teknologiske udvikling og en ny støttende lovgivning, har skabt nye og bedre muligheder.


   Bidrag til et sundere miljø med vedvarende energi

   Det siger næsten sig selv – vedvarende energi er bedre for miljøet. Solceller, varmepumper og jordvarmeanlæg udnytter samfundets ressourcer. Det er både gavnligt for miljøet og er med til at reducere Co2-udledningen.


   Tilbagebetalingstid på under 10 år med alternativ energi

   Det kan betale sig at investere i vedvarende energi – enten som supplement eller som en erstatning til traditionel energi. Tilbagebetalingstiden er ofte kort (som regel under 10 år) og eventuel overskydende egenproduktion, kan leveres ud i det offentlige net med økonomiske fordele.

   Du vil opleve, at din el-måler løber ”baglæns”, når du ikke selv udnytter den energi, som dit anlæg producerer. Den løber simpelthen tilbage i det offentlige forsyningsnet. Med vedvarende energi kan du altså opnå to fordele: Du kan både reducere din energiudgift pr. kWh markant, og du kan minimere miljøbelastningen.


   Eksperter i vedvarende energi

   Vi tror vi på, at vedvarende energi er fremtiden. Så meget, at vi har gjort os til eksperter inden for alternative energi-løsninger. Dalmose El-Service leverer, installerer og rådgiver om vedvarende energiløsninger til alle områder – både til private, offentlige, landbrug og virksomheder.

   Med udgangspunkt i din situation får du rådgivning og vedvarende energi-løsninger, der kan hjælpe dig med at nedbringe energiregningen og samtidig styrke den grønne profil.

   Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

   Kontakt os i dag på 58 18 80 16 eller el@dalmose-el.dk og vi kontakter dig snarest!

   Kontakt os

   1 + 4 =

   Find os

   Trafikcenter Alle 8
   4200 Slagelse
   CVR: 1616 7444
   el@dalmose-el.dk
   Tlf.: 58 18 80 16