58 18 80 16 el@dalmose-el.dk

   Daikin Luft/Luft varmepumpe – Perfera 35

   DKK15.995

   Inkl. Moms og standardmontage

   Produktblad

   • Wi-fi Funktion
   • Energimærke: A+++
   • Værdig: SCOP: 5,1
   • Bevægelsessensor
   Bestil din varmepumpe nu

   Når du køber en varmepumpe hos Dalmose El-Service er det altid inkl. standardmontage.
   Se mere under Standard Montering

   Beskrivelse

   Daikin Pefera 35 er deres standard model – og har alt hvad man skal bruge, til både helårshuset sommerhuset eller i kolonihaven.
   Denne model har indbygget Wi-Fi, hvor du har mulighed for at bruge Daiken Online Controller app, så du kan styre din klima og temperatur alle steder fra. Dette er især et hit i sommerhuset og kolonihaverne, hvor man kan justere på enheden inden man ankommer – så man altid ankommer til et perfekt indeklima. Eller i koldere tider, hvor man gerne vil sikre en højre temperatur hjemmefra til sommerhuset.

   Daikin har designet deres varmepumper til at give den bedste komfort. Den har en bevægelsessensor, som registrerer, om der er personer i rummet og retter luftsrømmet fra dem, så man ikke sidder i direkte sus fra varmepumpen. Systemet i varmepumpen registrerer også, hvis personerne forlader rummer og derfor automatisk går over på energibesparende tilstand.

   Samtidig har Daiken varmepumper en Flash Streamer, som gør at luften bliver 3 gange mere sund, ren og frisk – hvilket er med til at nedbryde skimmel og vira – den kan samtidig reducere astma og allergisymptomer, da den fjerner allergener i luften